PR CUAET
-
Никто ПР не получил. Максимум - сдали биометрию
-
Я же буду подаваться на Федеральный этап.
-
Напишите, пожалуйста, в ветку альберты
-
Підкажіть будь-ласка, що краще зробити- подаватися на EE з підтримкою Альберти , або просто провінційна програма. Дивлюся по провінційній усі швидко отримуюють, а от ЕЕ - то треба чекати , коли мене Альберта захоче і пришле letter of interest. А які там критерії , щоб вони мене забажали. На жаль чат про ЕЕ видалено. Може хто щось порадить.
-
Добрый день. Может кто-то скинуть чек лист необходимых документов при подачи на PR по провинциальной программе Альберты?
-
Accelerate це такий міні курс для самопідготовки , там про структуру тесту, про стратегії, приклади відповідей і два практичних тести здається, а General Practice Test Bundle це просто набір тестів, які за структурою ідентичні до тих, які насправді будуть, за важкістю питання також дуже схожі.
-
Есть уже кто подал по программе воссоединение семьи родственники в Канаде, кто уже получил пр. Или может кто-то может рассказать последовательность сколько занимает времени от подачи аппликация и других шаги?
-
Да, я отправляла обычной почтой, знакомая отправляла, экспресс и чтоб можно было по траку отследить. Всё дошло Документы вкладывала ТОЛЬКО те, что указаны, доп конвертов или еще чего-то не вкладывала
-
Якщо вам скинуть, перекиньте і мені, будь ласка
-
Виходить, що допомогли))))
-
Щойно до вас дійде черга і на вашу послугу з'явитися вільний час - ви отримаєте повідомлення на пошту
-
😁 будь ласка, хоч нічим і не допоміг )
-
Дякую)))!!! Оплата пройшла . Прийшло повідомлення на пошту. Хоча до цього писалося, що відхилено.
-
а потім на канада пост і відправити за адресою, попередньо сплативши 13 евро??
-
А через віртуальну карту Ощад пробую. Немає cvv коду(((
-
Щиро дякую!
-
У мене Дт українська картка загублена, тому не знаю цифри. А пробую кредиткою. Пише, якщо ви продовжите, то ваша інформація буде доступна для інших.(((
-
Укр карткою пробуєте?
-
в Эдмонтоне в 17:00 по местному времени
-
Доброго ранку! Не вдається здійснити оплату на Апостиль. Не приймаються мої картки. Підкажіть будь ласка як можна оплатити?
12 Jan 2024, 17:45
9486/446691
5 minutes ago