PR CUAET
-
Дякую, що поділились. Чи зв‘язувались із вашим роботодавцем? Подала документи на початку січня і тишина досі…
-
Скажите, пожалуйста,а куда писать?
-
Я теж в Альберті. Вам не обов'язково мати франкомовне ком'юніті. Пан Остап (міграційний офіцер) пояснював, що просто якщо у вас є французька (до того ж, там вимагається лише CLB 5 (лише говоріння та слухання) звісно, треба скласти тест, то ваш імплоєр вже може вас найняти, якщо в нього нема LMIA.
-
Скажіть будь ласка а чи почали виплачувати вже гроші на народжену в Канаді дитину не досягнувши вами перебування 18 міс в Канаді?
-
Ще ні, ми подалися у кінці грудня, лише лист прийшов, що маємо право їх отримувати, і нам потрібно було на сін номерах змінити адресу, бо була адреса готелю
-
Підкажіть будь ласка, я подалася на продовження ворт перміту, мені прийшов лист підтвердження, що моя аплікація успішно подана, і у ньому вказано: "You are expected to provide a copy of your passport with your electronic application". Чи це означає що я маю зараз надсилати цю копію? Якщо так, то куди саме? Дякую!
-
Всем привет ) Возможно кто-нибудь уже продлял WP ребенку (14 лет). Подскажите, пожалуйста, какие документы потребуются - нужны ли фото, справка из школы, подтверждение места проживания и т.п.? В аэропорту получили WP на 2 года, теперь хотим продолжить по новому паспорту.
-
Дивиться, 2-га группа ФОП, це фіксована сумма податку — 1 420 грн на місяць (Ліміт доходу, оборот 5 921 400 грн на рік, те що поступидо на рахунок. це не прибуток). Все що я заробив, а може і не заробив, воно вже оподатковано. Я сплачую единий внесок, і далі нікого (в Української податковий) не цікавить, є в мене прибуток чи ні. Чи пекекривае моя маржа витрати на аренду, зарплатню таке інше. З другого боке у податковій деклараціі вказано сумма доходу 2 млн и податкові забовьязання 1420грнх12місяців. 2 млн, це не є мій дохід. Це очевидно. Моє питання в тому, як CRA зрозуміе цю декларацію. Податок в Україні я вже сплатив. Те що вказано як дохід, дохідом в нашому життєвому сенсі таковим не є.