PR CUAET
-
Да, я отправляла обычной почтой, знакомая отправляла, экспресс и чтоб можно было по траку отследить. Всё дошло Документы вкладывала ТОЛЬКО те, что указаны, доп конвертов или еще чего-то не вкладывала
-
Якщо вам скинуть, перекиньте і мені, будь ласка
-
Виходить, що допомогли))))
-
Щойно до вас дійде черга і на вашу послугу з'явитися вільний час - ви отримаєте повідомлення на пошту
-
😁 будь ласка, хоч нічим і не допоміг )
-
Дякую)))!!! Оплата пройшла . Прийшло повідомлення на пошту. Хоча до цього писалося, що відхилено.
-
а потім на канада пост і відправити за адресою, попередньо сплативши 13 евро??
-
А через віртуальну карту Ощад пробую. Немає cvv коду(((
-
Щиро дякую!
-
У мене Дт українська картка загублена, тому не знаю цифри. А пробую кредиткою. Пише, якщо ви продовжите, то ваша інформація буде доступна для інших.(((
-
Укр карткою пробуєте?
-
в Эдмонтоне в 17:00 по местному времени
-
Доброго ранку! Не вдається здійснити оплату на Апостиль. Не приймаються мої картки. Підкажіть будь ласка як можна оплатити?
-
t.me/prcuaet/19036/41195. t.me/prcuaet/19036/40860 t.me/prcuaet/19036/40338. Пошук по віткі всієї робить та читайте. Тут вже багато та много раз про це все написано.
-
А звідки у вас така інфа? Тобто якщо отримав пре ерайвел леттер, то вже точно отримаєш схвалення заявки на ПР?
-
Нет, это уже на подачу на пиар, на номинацию не надо
-
І мені будь ласочка 🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня , жили з дружиною в росії там появились спільна дитина, жінка громадянин росії я України виїхали в канаду і тут народилась дитина , шанси пройти по гумі є? Чи знає хтось спеціаліста який допоможе в цім питанні ?
-
Katie Smile: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html Тут выбираете страну, с которой нужна справка По этой ссылке открылось ms.gov.pl/en/national-registers/national-criminal-register/
-
Справка с консульства приходит сразу на английском
12 Jan 2024, 17:45
9493/447539
4 minutes ago