PR CUAET
-
Може @OstapBosak розкриє цю таємницю
-
Як думаєте, вони забирають всіх хто в констракшені з тіром 0-3? Дивився на сайті Альберти вибірки по констракшену з пулу ЕЕ. З січня 2023 по лютий 2024 вони запросили близько 550 людей з балами від 300 і вище. Цікаво, це всі люди чи вони якось обирають? Якщо обирають то мабуть через професії, а які саме поки що не зрозуміло. На сайті alis в high demand тільки декілька ноків по констракшн, теж не зрозуміло.
-
У мене теж немає повернення і я теж писала офіцеру, але безрезультатно.
-
Всим привіт. Заповнюю свою першу податкову декларацію в WealthSimple tax. Так і не знайшла де треба вписати скільки грошей з собою привезли до Канали коли переїхали. Коли переїжджали- ніякі суми не вказували, бо кеш з собою не везли. Чи треба взагалі таку інформацію вказувати?
-
Привіт всім, мабуть це питання вже ставили безліч разів, але я не можу знайти відповідь. Допоможіть будь ласка розібратися. Якщо я громадянка Канади і маю маму та дорослу сестру з дитиною. Чи можу я усіх 3х подати на PR в одній анкеті, чи треба маму окремо, та сестру з дитиною окремо?
-
Попробуйте забрати тире
-
Интересно,они украинцы?
-
Гугл отзывы дали результат (на Консульства Украины в Эдмонтоне, Торонто, посольство в Оттаве) Также ниже копирую опыт Сергея из группы, очень дельно: Вітаю всіх! Пропоную всім зацікавленим отримати слот звернутися спочатку в Конгрес українців Канади, українські національні організації, які присутні у ваших містах з наступним зверненням для вирішення проблеми. Далі наводжу свій приклад звернення. Дякую всім, хто відгукнеться і відправить своє звернення їм. Хочу звернутися до КУК та УНО з пропозицією написати лист в Консульства України в Канаді, МЗС України, КабМін з питання врегулювання ситуації щодо оформлення закордонних паспортів. Тому що, як показує практика, особисті звернення не мають впливу, вже навіть не відповідають на листи і дзвінки. Можливо привернуть більшої уваги саме листи від таких поважних організацій. Можливо крім української влади в копію розсилки треба поставити уряд Канади також, щоб вони розуміли чому українці не мають можливості продовжити свій легальний статус в Канаді. Можливо в такому листі одразу прописати свою пропозицію. Для прикладу можна взяти роботу VSF Global щодо підготовки документів для виготовлення віз. Тобто МЗС України передає в аутсорсинг сторонній організації питання збору заявок на виготовлення паспортів, при цьому жодної копійки не витрачається з державного бюджету, а посольства далі видихають з полегшенням, займаються своїми звичайними справами, можливо навіть скорочують вивільнений персонал та свій бюджет на зарплату. Всі ж ми знаємо/чули про цю проблему потрапити на прийом в консульство, але нічого не вирішилось навіть після впровадження авторизації через ДІЮ адже персоналу не додалось в консульствах. Тому і досі нереально зловити чергу. І я думаю, що якщо проблему з паспортами не вирішити, то багато людей будуть з нелегальним статусом тут, враховуючи ту кількість людей, що вже прилетіли до Канади. Складається враження, що на це і йде розрахунок держави, щоб швидше повернути людей назад в Україну. Тому що в моєму випадку, наприклад, моя сімʼя не може податися на ПР, так як для цього процесу у дітей має бути окремо свій закордонний паспорт. Але як ви розумієте, ця проблема стосується дуже багатьох сімей. Якщо ви підтримуєте моє прохання/пропозицію із написанням листа і вам потрібно щось для уточнення чи обговорення, то буду радий вислухати. Дякую, Сергій
-
Скажіть мені,будь ласка, чи потрібно подавати декларацію на маму.Минулого року вона жила тут тільки місяць в квітні,і повернулася в Україну. Цього року знову приїхала і живе вже 2 місяці. Якщо подавати,напевно, потрібно вказати укр пенсію? Чи можна це зробити самостійно ?
-
Періодично буду постити це повідомлення. Чим більше людей згідні з цим, тім швидше консульство отримає інструкції/стусанів на вирішення проблеми. Сьогодні дізнався що для консульств важливо щоб їх рейтинг у гугл був у гарному стані. Є пропозиція, для тих хто вважає що ситуація в якій ми опинились не є нормальною з точки зору організаційного процесу, вимушені перевіряти сайт з надією на везіння... Залиште ваш відгук на сайті консульства в гугл картах - Торонто: maps.app.goo.gl/qv5q3jj8ksQgNN8DA Зараз рейтинг 3.3 з 219 відгуками. Ви може і не вірите в це, але зможете побачити якщо рейтинг сильно змінитися, то реакція буде. Інформація перевірена. Ніякої зради, тільки хочеться отримати сервіс на який люди у цивілізованих країнах заслуговують. Не думаю що люди зі звязками сидять та перевіряють слоти через дію. Дякую. Додано Єдмонтон: maps.app.goo.gl/wvMsUqj6VdHunfHe7 Додано Оттава: maps.app.goo.gl/UmkQ3MCdmEeduaMK8
-
Вы заполняли на него отдельную заявку? Если да,обращайтесь к Льву Абрамовичу и поддавайтесь через него на мандамус, это недёшево, но уже 2 знакомые семьи получили визы после ожидания более года
-
Ні. Це платно
-
А можна це самій зробити чи потрібно до бухгалтера?