Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Може @OstapBosak розкриє цю таємницю
    1 Reply Last reply
    0
  • t283044775T Offline
    t283044775T Offline
    Konstantin Mazur
    wrote on last edited by
    Як думаєте, вони забирають всіх хто в констракшені з тіром 0-3? Дивився на сайті Альберти вибірки по констракшену з пулу ЕЕ. З січня 2023 по лютий 2024 вони запросили близько 550 людей з балами від 300 і вище. Цікаво, це всі люди чи вони якось обирають? Якщо обирають то мабуть через професії, а які саме поки що не зрозуміло. На сайті alis в high demand тільки декілька ноків по констракшн, теж не зрозуміло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6255556158T Offline
    t6255556158T Offline
    Tetiana Kyslytska
    wrote on last edited by
    У мене теж немає повернення і я теж писала офіцеру, але безрезультатно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5102072807T Offline
    t5102072807T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Ага, in-demand occupation, тепер все ясно, дуже дякую! 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t588101992T Offline
    t588101992T Offline
    Yaroslava
    wrote on last edited by
    Всим привіт. Заповнюю свою першу податкову декларацію в WealthSimple tax. Так і не знайшла де треба вписати скільки грошей з собою привезли до Канали коли переїхали. Коли переїжджали- ніякі суми не вказували, бо кеш з собою не везли. Чи треба взагалі таку інформацію вказувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1336831259T Offline
    t1336831259T Offline
    Valeriya
    wrote on last edited by
    Привіт всім, мабуть це питання вже ставили безліч разів, але я не можу знайти відповідь. Допоможіть будь ласка розібратися. Якщо я громадянка Канади і маю маму та дорослу сестру з дитиною. Чи можу я усіх 3х подати на PR в одній анкеті, чи треба маму окремо, та сестру з дитиною окремо?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Попробуйте забрати тире
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Интересно,они украинцы?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Гугл отзывы дали результат (на Консульства Украины в Эдмонтоне, Торонто, посольство в Оттаве) Также ниже копирую опыт Сергея из группы, очень дельно: Вітаю всіх! Пропоную всім зацікавленим отримати слот звернутися спочатку в Конгрес українців Канади, українські національні організації, які присутні у ваших містах з наступним зверненням для вирішення проблеми. Далі наводжу свій приклад звернення. Дякую всім, хто відгукнеться і відправить своє звернення їм. Хочу звернутися до КУК та УНО з пропозицією написати лист в Консульства України в Канаді, МЗС України, КабМін з питання врегулювання ситуації щодо оформлення закордонних паспортів. Тому що, як показує практика, особисті звернення не мають впливу, вже навіть не відповідають на листи і дзвінки. Можливо привернуть більшої уваги саме листи від таких поважних організацій. Можливо крім української влади в копію розсилки треба поставити уряд Канади також, щоб вони розуміли чому українці не мають можливості продовжити свій легальний статус в Канаді. Можливо в такому листі одразу прописати свою пропозицію. Для прикладу можна взяти роботу VSF Global щодо підготовки документів для виготовлення віз. Тобто МЗС України передає в аутсорсинг сторонній організації питання збору заявок на виготовлення паспортів, при цьому жодної копійки не витрачається з державного бюджету, а посольства далі видихають з полегшенням, займаються своїми звичайними справами, можливо навіть скорочують вивільнений персонал та свій бюджет на зарплату. Всі ж ми знаємо/чули про цю проблему потрапити на прийом в консульство, але нічого не вирішилось навіть після впровадження авторизації через ДІЮ адже персоналу не додалось в консульствах. Тому і досі нереально зловити чергу. І я думаю, що якщо проблему з паспортами не вирішити, то багато людей будуть з нелегальним статусом тут, враховуючи ту кількість людей, що вже прилетіли до Канади. Складається враження, що на це і йде розрахунок держави, щоб швидше повернути людей назад в Україну. Тому що в моєму випадку, наприклад, моя сімʼя не може податися на ПР, так як для цього процесу у дітей має бути окремо свій закордонний паспорт. Але як ви розумієте, ця проблема стосується дуже багатьох сімей. Якщо ви підтримуєте моє прохання/пропозицію із написанням листа і вам потрібно щось для уточнення чи обговорення, то буду радий вислухати. Дякую, Сергій
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Скажіть мені,будь ласка, чи потрібно подавати декларацію на маму.Минулого року вона жила тут тільки місяць в квітні,і повернулася в Україну. Цього року знову приїхала і живе вже 2 місяці. Якщо подавати,напевно, потрібно вказати укр пенсію? Чи можна це зробити самостійно ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Тут також гарно написано, чому треба писати і є посилання 👆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Періодично буду постити це  повідомлення. Чим більше людей згідні з цим, тім швидше консульство отримає інструкції/стусанів на вирішення проблеми. Сьогодні дізнався що для консульств важливо щоб їх рейтинг у гугл був у гарному стані. Є пропозиція, для тих хто вважає що ситуація в якій ми опинились не є нормальною з точки зору організаційного процесу,  вимушені перевіряти сайт з надією на везіння... Залиште ваш відгук на сайті консульства в гугл картах - Торонто: maps.app.goo.gl/qv5q3jj8ksQgNN8DA Зараз рейтинг 3.3 з 219 відгуками. Ви може і не вірите в це, але зможете побачити якщо рейтинг сильно змінитися, то реакція буде. Інформація перевірена. Ніякої зради, тільки хочеться отримати сервіс на який люди у цивілізованих країнах заслуговують. Не думаю що люди зі звя‌зками сидять та перевіряють слоти через дію. Дякую. Додано Єдмонтон: maps.app.goo.gl/wvMsUqj6VdHunfHe7 Додано Оттава: maps.app.goo.gl/UmkQ3MCdmEeduaMK8
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Вы заполняли на него отдельную заявку? Если да,обращайтесь к Льву Абрамовичу и поддавайтесь через него на мандамус, это недёшево, но уже 2 знакомые семьи получили визы после ожидания более года
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo Bil
    wrote on last edited by
    Привіт, При заповненні imm 0008 на dependant, в статусі показую “missing information”, перевіряли кілька разів - всі поля заповнені, нічого не пропустили. Чи було в кого таке?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Люди часто роблять самі. Я не знаю, як правильно все оформити, і не дуже хочу знати. Я зверталася до бухгалтера зі своїми деклараціями
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Ні. Це платно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    А можна це самій зробити чи потрібно до бухгалтера?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Краще заповнити декларацію (навіть якщо й не обов'язково). Податок із пенсії ій не треба буде сплачувати. Але тоді вона ще й зможе отримати деякі плюшки, типу кліматичних виплат.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Судячи з імен консультантів на сайті - то українці
    1 Reply Last reply
    0
  • t5361938930T Offline
    t5361938930T Offline
    Jool