PR CUAET
-
Вы заполняли на него отдельную заявку? Если да,обращайтесь к Льву Абрамовичу и поддавайтесь через него на мандамус, это недёшево, но уже 2 знакомые семьи получили визы после ожидания более года
-
Привіт, При заповненні imm 0008 на dependant, в статусі показую “missing information”, перевіряли кілька разів - всі поля заповнені, нічого не пропустили. Чи було в кого таке?
-
Люди часто роблять самі. Я не знаю, як правильно все оформити, і не дуже хочу знати. Я зверталася до бухгалтера зі своїми деклараціями
-
Ні. Це платно
-
А можна це самій зробити чи потрібно до бухгалтера?
-
Краще заповнити декларацію (навіть якщо й не обов'язково). Податок із пенсії ій не треба буде сплачувати. Але тоді вона ще й зможе отримати деякі плюшки, типу кліматичних виплат.
-
Судячи з імен консультантів на сайті - то українці
-
Перенесла Ваше питання у відповідну гілку
-
тільки 2 окремі аплікації. Одна на маму, інша на сестру з дитиною.
-
Підкажіть, у мене термін WP довший ніж у сина. Як мені wp cина продовжити на основі мого?
-
Так, його ворк перміт до 25, а паспорт до 26.мій новий пр до 26. Йому зараз 17 років. Останній 12 клас. Має поступати. Але при поступленні теж мабуть будуть дивитись на термін дії того воркперміну:(.
-
Щиро дякую за відповідь, Аню!
-
Я це робила сама,роздрукувала форму 5752,підготувала віс доки визітор,ворк перміт,контракт,виписки із банка,і відправила в оттаву.через три тижні отримала паспорт з вірою. Робила так по рекомендації дівчат чкі так робили раніше. А так подала онлайн аплікацію, влітку ,в листопаді прийшов повідомлення ,що моя заява отклонена. І потім вже зробила так я написала вище
-
Можу порекомендувати, пишіть мені в особисті
-
Пройшов 1 рік та 2 місяці, так буди додаткові завдання на читанні частина 4 та на слуханні там де відео епізод було двічі
-
Напишіть, мені, будь ласка, в особисті, надішлю підручники, ютуб канали і мій телеграм t.me/annacelpip
-
Так, все вірно. Думаю по опису зможе зорієнтуватися.
-
Напишите пожалуйста когда получите🙏🏽
-
Так. Давно тут живуть. (Ми малу через них в коледж сюди відправляли)
-
Вітаю! Має питання. Чи є готелі на два тижня в Онтаріо місті Лондон? Бо ми родина і хотілося б знати на перед що робити з житлом. Наперед дякую за відповідь ☺️
12 Jan 2024, 17:45
94985/462070
less than a minute ago