PR CUAET
-
Напишіть, мені, будь ласка, в особисті, надішлю підручники, ютуб канали і мій телеграм t.me/annacelpip
-
Так, все вірно. Думаю по опису зможе зорієнтуватися.
-
Вітаю! Має питання. Чи є готелі на два тижня в Онтаріо місті Лондон? Бо ми родина і хотілося б знати на перед що робити з житлом. Наперед дякую за відповідь ☺️
-
Вітаю! у мене та у чоловіка ворк перміт. на зняття обмежень заповнюємо аплікацію. чоловік + додав мене як члена сім'ї. треба підвантажити до документів форми IMM5713, IMM5710, IMM5707. це ми все правильно зробили? робила по відео де тільки на одну людину і там була у них тільки одна форма IMM. хто робив на собі та ще члена сім'ї, напишіть, у вас теж були ці форми для завантаження? 🙏🙏🙏
-
Так, цей процес подача на продовження статуса візітера часто використовують і по ньому в більшості не відмовляють. Ось що пише імміграційний адвокат. " — VR можно получить, легально находясь в Канаде и подав заявление на extension of stay. Такие заявления как правило одобряются, отказы довольно редки." t.me/Lawpoint_Canada/1226
-
Извините, вопрос в студию. Я хотел бы уточнить, может ошибаюсь, что если Вы подались по Федеральнлй программе на PR( как воссоединение семьи) и заявка взята в работу, значит Ваш статус на этот момент продлевается автоматически, который у вас был в момент взятия в работу вашего кейса, до тех пор пока не будет ответа от IRCC про результат ашего кейса. Так ли это? Или это у меня параноя. Всем заранее спасибо