PR CUAET
-
Извините, вопрос в студию. Я хотел бы уточнить, может ошибаюсь, что если Вы подались по Федеральнлй программе на PR( как воссоединение семьи) и заявка взята в работу, значит Ваш статус на этот момент продлевается автоматически, который у вас был в момент взятия в работу вашего кейса, до тех пор пока не будет ответа от IRCC про результат ашего кейса. Так ли это? Или это у меня параноя. Всем заранее спасибо
-
Нет, это не так. Никакая подача на PR не продлевает статус нахождения в Канаде . Статус нахождения в Канаде продлевается подачей апликации на статус. Это статус "в ожидании". Ряд программ на PR имеют специальную категорию воркпермита Bridging work permit, на который можно податься после подачи на PR или получения ITA по ЕЕ . Но в перечне этих программ нет программы для родственников украинцев.
-
Остап, доброго дня. Підкажіть, будь ласка. Я подавався на візу робочу (Work Permit) перебуваючи в Польщі. В кабінеті IRCC було написано, що мені здавати медогляд не потрібно. По прильоту в Ванкувер в кінці січня 2024 року я отримав WP та через два тижні вилетів до Польщі. Зробити медогляд в Канаді я не встиг. Тепер я вже в травні знов лечу в Ванкувер на постійне проживання, але не маю медогляду. Чи впустять мене до Канади? На сайті IRCC є перелік країн, в яких можна перевірити, чи потрібно здавати медогляд , якщо ти перед подачею на WP, проживав в цій країні більше 6 місяців. За Польщу вказано, що не потрібен медогляд. Може мені треба взяти якісь підтверджуючі документи проживання в Польщі? Дякую
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласка у сина паспорт і віза дійсні до середини червня 15.06.2024 плануємо їхати в кінці березня тобто до закінчення візи і дії паспорту залишиться 2,5 місяців. Чи посадять нас на літак чи не буде проблем ? Дехто пише що повинно бути не менше 6 місяців але нам візу вклеїли на 5 так як довго чекали відповіді новий паспорт не зробили а зараз уже немає можливості.Хто стикався з таким напишіть будь ласка дуже переживаю і не знаю що робити
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, в мене паспорт до 25 року, так само і віза. Летимо до Канади через тиждень. Які мої подальші кроки, чи потрібно мені зробити новий закордонний паспорт зараз? І що робити коли буду в Канаді з паспортом, який до 25 року. Дуже дякую!
-
По факту 6,5 місяців вийшло non EE (з яких тільки очікування на AOR 4 місяці). В червні коли подаватись писало що 17 місяців… Тож є надія що зараз розглядатимуть ще швидше 👍
-
Чи прийнятно в розділі Адрес залишити українську адресу з незакритою датою, як дійсну до сьогодні? Адже українські актуальні документи і після виїзду з України (довідка про несудимість, податкові декларації і т.п) будуть містити цю адресу.
-
Така сама ситуація. Підкажіть, будь ласка, вдалось щось дізнатись?
-
Але в цьому розділі немає нічого крім адрес (немає імен), то може йдеться про назви вулиць, міст?
-
Чи кирилицею потрібно дублювати також назви вулиць, міст, а не лише імена в цій формі? А польську адресу, також кирилицею?
-
Дякую, але залишаюся не впевнена. Адже в розділі Адрес немає імен, лише назви вулиць, міст… Для чого перед початком розділу тоді пишуть « Complete ALL names in English and in your native language…”?🤷🏼♀️