PR CUAET
-
Добрий день. Після 31.03 можна буде заїжджати тільки як турист на 6 місяців. Питання таке, скільки разів можна буде заїжджати, виїжджати протягом цих 6 місяців? І наступне питання, після закінчення цього терміну чи треба буде знов подаватися на турвізу якщо поточна видана по куает і дійсна ще два роки до кінця терміну паспорту?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, я подалася на продовження ворт перміту, мені прийшов лист підтвердження, що моя аплікація успішно подана, і у ньому вказано: "You are expected to provide a copy of your passport with your electronic application". Але ж у аплікації я загружала скан-копію паспорту.. Чи це означає що я маю ще фізично їм надіслати?
-
Може в когось була схожа ситуація, підкажіть будь ласка?Вдалося спіймати е-чергу на виготовлення закордонного паспорту для дитини в Отаві, в суботу ввечері ! Але, досі не отримав жодного листа на мейл з підтвердженням або інформацією від посольства України в Отаві. Єдине що, не було вказано номер телефону, бо при реєстрації в дії та моно банку не можливо було змінити код України +3.. на +1... Канадський номер телефону. Можливо через це немає листа підтвердження на мейл, мейл у формі був вказаний коректно, лише номер телефону був зазначений як +38000000000
-
Ви пишите, що якщо по CUAET - то лист від провінції для подачі на стаді перміт для університету не потрібен. Підкажіть будь ласка де ви таку інформацію прочитали?
-
Спасибо за ответ! В поле date completed вы указали дату заполнения формы?
-
Пришёл дозапрос по документам и там указано что нужно сдать медосмотр и они пришлют форму для этого в отдельном имейле. Вот и спрашиваю
-
Підкажіть де можна прочитати офіційну інформацію, що по CUAET лист від провінції для подачі на стаді перміт для університету не потрібний.
-
Дякую за відповідь!