PR CUAET
-
Там просто есть такая фраза в начале документа, что если вы уже что-то из перечисленного отправляли с заявкой то не нужно повторно и сообщите нам. Так как запросили и копии паспортов, то я подумала что не нужно медосмотр если мы все абсолютно документы подали при подаче.
-
Після 31.03.24 ви теж зможете отримати ворк перміт, але лише закритий (під роботодавця з LMIA), якщо приїдете до 28 лютого 2025 року і знайдете такого роботодавця до цього часу
-
Have tried different trading platform , my last experience with Mr Jeffrey is the best ever, I traded with $2000 and within 48hours i made profit of $20,000 and to my greatest surprise no extra charge was paid for my withdrawal. So I recommend Mr Jeffrey platform for effective trade to every one, You can Contact he direct with this provide link bellow t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk @Invest_with_manager_Jeffrey t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk
-
У вас був вп на повних 3 р до цього? Розгляд вп зараз 4-6тижнів-тож швидше дізнаємось.
-
Можливо, комусь потрібно то заходьте ловіть
-
Доброго дня. Будемо відміняти слот на завтра на довіреність в консульстві Торонто.
-
Это все индивидуально. Моему знакомому, например, наоборот сократили ВП аж на 8 месяцев, и сейчас он подался по новой через имм юриста. Лично мне не продлили, но и не сократили. Во всяком случае с теми, кто подавался в 2023 году так. Что насчёт Февральских и Мартовских подач - мы узнаем через примерно 3 месяца
-
Так.
-
Хтось подавав на PR довідку з дії з перекладом і афідевітом, завіреним Commissioner of Affidavits у Канаді. Чи були з цим проблеми?
-
А Ви довідку про відсутність судимості з Туркменістану додали? Ви там були більше 6 місяців?
-
Подавався я в кінці липня, ВП прийшов у 20х числах листопада
-
У мене був ВП на 2 роки і 2 місяці, коли я зняв обмеження і подався на новий. Коли мені прийшов новий, через 3.5 місяців, кінцева дата лишилася незмінною, але обмеження зняли. Тобто, мені видали новий ВП приблизно на рік і 8 міс
-
Є тут хтось хто подавався в грудні і отримав AOR(pnp not ee)?
-
З туристичною візою після 31.03.23, якщо ви не знайдете роботодавця з LMIA, ви зможете перебувати в Канаді не більше 6 місяців
-
Ви вже відмінили?
-
ПР за гуманітарною програмою дають і тим, хто з Маріуполя, в тому числі. Але одного лише факту, що ви з Маріуполя, недостатньо. Вище у цій гілці ви можете знайти інформацію про основні вимоги
-
Ніхто не знає зараз. Ще немає порталу 1 ні в кого по цій програмі. Програмі тільки 4 місяці. На менше, ніж півроку розраховувати точно не варто. Статистика обробки заявок говорить про те, чим пізніше подаватися, тим довше розгляд. Це ми бачимо наразі по отриманню AOR. Але хто його знає, може стане чудо і вони стануть швидше розглядати. Статистика є в тренінгу. Ми подалися в числі перших і зараз у нас я вважаю пройдено половина шляху. Є лист eligibility approved. Скільки часу займе до порталу 1 ніхто не знає. Може він завтра прийде, а може через декілька місяців. Щоб «не разочаровываться, не нужно очаровываться». Я б не розраховувала на швидкий розгляд. Процес PR - це не швидко. Також, ще все може залежати від кейсу.
-
10 грудня. 8 березня AOR
-
Another one bites the dust...! Banned Doris Graham.
-
/ban
12 Jan 2024, 17:45
95112/474652
4 days ago