PR CUAET
-
Ви вже відмінили?
-
Ніхто не знає зараз. Ще немає порталу 1 ні в кого по цій програмі. Програмі тільки 4 місяці. На менше, ніж півроку розраховувати точно не варто. Статистика обробки заявок говорить про те, чим пізніше подаватися, тим довше розгляд. Це ми бачимо наразі по отриманню AOR. Але хто його знає, може стане чудо і вони стануть швидше розглядати. Статистика є в тренінгу. Ми подалися в числі перших і зараз у нас я вважаю пройдено половина шляху. Є лист eligibility approved. Скільки часу займе до порталу 1 ніхто не знає. Може він завтра прийде, а може через декілька місяців. Щоб «не разочаровываться, не нужно очаровываться». Я б не розраховувала на швидкий розгляд. Процес PR - це не швидко. Також, ще все може залежати від кейсу.
-
10 грудня. 8 березня AOR
-
Вітаю. Підскажіть хто як робів доручення на виготовлення дублікату додатку до атестату про освіту на людину в Україні? В ДІЯ з'явилася функція робити витяг документів про освіту але без додатків. Школа без консульського доручення навідріз не хоче приймати заяву, можливо є інші варіанти дістати додаток?!
-
Сиджу ловлю, поки ще нема
-
Скажіть будь ласка, з України якщо їхати через Польщу і потім в Канаду , треба дозвіл на вивіз дитини? Чи це відмінили вже ?
-
Все эти факторы есть у нас )
-
Спасибо знаю,уже подались )
-
Не знаю як зараз, але 8 місяців назад при запису не приходило нічого. А ось за три дні до дати прийому прийшов лист- нагадування. В цьому ж листі був лінк, якщо раптом є потреба скасувати запис. Також робила скрін на всяк випадок як тільки записалася.
-
Пане Остапе, а з цим ворк пермітом модна отримати додаткові 50 балів за джоб офер в ЕЕ? К мене зараз 496 і я нечиталася прогнозів, що з цим балом навряд чи в цьому році модна буде пройти по СЕС 🥲