PR CUAET
-
Сиджу ловлю, поки ще нема
-
Скажіть будь ласка, з України якщо їхати через Польщу і потім в Канаду , треба дозвіл на вивіз дитини? Чи це відмінили вже ?
-
Все эти факторы есть у нас )
-
Спасибо знаю,уже подались )
-
Не знаю як зараз, але 8 місяців назад при запису не приходило нічого. А ось за три дні до дати прийому прийшов лист- нагадування. В цьому ж листі був лінк, якщо раптом є потреба скасувати запис. Також робила скрін на всяк випадок як тільки записалася.
-
Пане Остапе, а з цим ворк пермітом модна отримати додаткові 50 балів за джоб офер в ЕЕ? К мене зараз 496 і я нечиталася прогнозів, що з цим балом навряд чи в цьому році модна буде пройти по СЕС 🥲
-
Не прошло и три месяца , оперативно конечно
-
Люди докладають, але це не завжди працює. Знаю декількох хто йшов з таким перекладом - прийняли. Але знаю й тих в кого був дозапит на довідку з дип установи. Залежить від офіцера
-
Якщо місця немає - заполонили 5 полів - не треба додавати ЛоЕ і вказувати атестати зі школи. Вони НЕ є обовʼязковими, як і решта освіт що не евакуйовані. Проте їх додавання - як і додаванння на окремому ЛоЕ всіх робіт які ви не вказали в секції робота і за які не клеймите бали - не нашкодить кейсу, бо ви, так би мовити, надаєте повну holistic picture вашого кейсу. Єдина проблема для багатьох - то все треба перекладати і завіряти - тому деякі люди прикладають деякі ні. Консультанти будуть радити докладати все