PR CUAET
-
И такое далеко не единичный случай у соседа был до 25+го сделали до28-го но уже не куаэт ...а чего? Он просил чтобы ему продлили..его просьбу удовлетворили ..он теперь не знает шо делать ...как дальше жить
-
Дозвіл потрібен, щоб вивезти дитину. З 16 років - не потрібен.
-
дякую за підказку, бо про слоти в консульстві самі знаєте квести
-
Портал 1 це підтвердження перегляду заявки чи вже погодження?
-
Советую переждать всем пока ажиотаж и кипишь улчжутся а потом спокойно подавать на продление и то ..если не сможете сразу податься на резидента
-
Це в який провінції житло без плити та холодильника здають?
-
I have been seeing so many post about Mr Jeffrey especially here in telegram how he has help people trade in binary option and I was very interested but I don't have any idea about the start up,I immediately click on the link and contact him and ask him the first step to start,he gave me all the details I need to know I follow the process properly trust me I don't know it was this easy I started with the minimum investment plan which is $800 and I got my profit of $8,000 within 48hours of trading,there is no hidden fee or charges before getting your profit, trust me mr Jeffrey is legit and trusted I can now Invest with peace of mind thank you so much sir I really appreciate it contact him now to start your investment @Invest_with_manager_Jeffrey t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk t.me/+xr6eAhyfi_RmYmFk
-
Так, вже півгодини тому. Може воно не так працює. Можливо, вони автоматично не зʼявляються
-
При перетину кордону на дітей отримали візітор рекорд. Зараз дітям 15 та 17 років. Чи можливо отримати стаді перміт зараз?
-
Доброго дня. заповнили заявку на продовження ворк перміту. але в освіті та досвіді роботи весь час пише помилку в даті. місяць. може хто знає в чому питання.
-
А в примечаниях во втором воркпермите было написано CUAET?
-
А в других сдают со всем необходимым? И без предоплаты? Только за месяц?
-
Квебек сити.вл всех квартирах которые после ремонта они пустые платищьза один месяц а потом заказываешь бытовую технику и бесплатно привозят
-
Я вже в Вiннiпезi чекаю 5 мiс на номiнацiю
-
Тут взагалі важко самому знайти та зняти щось
-
Обидва рази через рієлтора знімав
-
А ну тогда нет вопросов здесь тоже е.иак можно снять с предоплатой за пол года. .
-
На рік
-
За месяц платили? На какой срок оренлпвпли на год?
-
Оплата наперед 3 міс давав, перший та 2 останні
12 Jan 2024, 17:45
95154/474652
4 days ago