PR CUAET
-
Доброго дня спільнота! Поділіться будь ласка контактами імміграційного консультанта (адвоката) у Квебеку . Всім гарного настрою!🙂
-
Плохо только то, что это село. Провел там 2 дня. Центр обошёл часа за 3, а дальше что? Хотя как по мне то и ванкувер село. Мне нужен город миллионов 8-10. Но то имхо
-
Reported Михайло [6581277189] to admins.
-
/report
-
Коли я намагаюсь там додати дитину, є питання, який статус дитини в Канаді, що потрібно обрати? Student, worker, visitor, temporary resident permit holder... Якщо обираю visitor - пише, що потрібно подавати заяву у формі листа.
-
Привет народ! А есть какие-то среднестатистические таймлайны основанные на коллективном опыте? Моя семья эпплаилась в первой декаде декабря 2023. В первых числах января было приглашение на биометрию. После этого абсолютная тишина.
-
Ну, ви не розумієте й нащо вчити мову, якщо за це вам не платять. А я знаю англійську, а ще додатково вчу французьку і плачу за неї. Не всі шукають халяви. Вірю, що не кожен це зрозуміє.
-
З України.
-
З якої країни?
-
От скажіть, навіщо мені допомога по безробіттю у Квебеку, набиратися там досвіду, вчити мову, щоб потім переїхати в іншу провінцію? Коли я одразу приїхала в ту провінцію, де хочу жити, знайшла роботу з доволі непоганою оплатою і вже знала мову тієї провінції, куди їду? У ваших повідомленнях замало логіки. Ви вже вибачте
-
Добрий день, підскажіть хто знає, чи є якийсь сайт де я можу взяти довідку що я працював там то в якомусь році. Є якась база даних?
-
З тим самим можна вже одразу їхати в ту провінцію, де людина збирається жити. А кочувати з провінції у провінцію - то вже брєд
-
Як би я був в Україні спробував би піти, но я думаю фірма вже закрилася, я там офіційно працював, було в трудовій записано, но десь я її загубив.
-
Чогось може не бути. Але бажано все з переліченого
-
в самого роботодавця, або долучати довідку з пфу
-
У будь якому разі. Потрібно цілий список щоб підтвердити роботу: чеки, лист від роботодавця, податки
-
Кто такой лев абрамович?
-
Підскажіть будь ласка, маю роботу більше одного року по электротехнічній спеціальності. Дружина не робила визнання диплому. Чекати АОС чи пробувати створювати профіль в ЕЕ?
-
Можливо, параметри у Квебеку. В Альберті так не рахують. В нас 1-бедрумні, 2-бедрумні, 3-бедрумні і тд. Вітальня просто не рахується (хоча вона є в кожній квартирі)
-
Зачем вы (тем более как модератор) поддерживаете разговоры вообще не теме и продолжаете flood здесь?
12 Jan 2024, 17:45
95262/466176
4 minutes ago