PR CUAET
-
Доброго дня , я тільки що отримав новий закордонний паспорт а старий закордонний паспорт ще не продовжував так як його термін дії закінчується через 4 місяці а з ним і віза і ворк перміт . Як найшвидше зробити нову візу і ворк перміт ?
-
Так я ж сама на провінційну програму подаюсь, без запрошення
-
Підкажіть, що таке e-APR та ІТА date?
-
Так, думаю від сабміту рахується. Мій таймлайн 27/10/2021 Ontario NOI 25/11/2021 Applied OINP 18/01/2022 Ontario nomination: EE total 1071 points 28/02/2022 AOR 02/03/2022 BIL request Але все дуже змінюється, тим паче з року в рік, середнє от на сайті і є
-
Всем привет А знаете какие этапы федерального этапа если идти по non express entry PNP stream ?
-
Можливо є хтось з дипломом з ТНЕУ?😅 Чула від імміграційного адвоката, що були проблеми в WES з евалюацією дипломів з цього університету
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, чи хтось робив евалюацію диплому через IQAS? Скільки часу в вас це зайняло?
-
Критично. А з ким ви комунікуєте? Лист може надати ваш прямий менеджер, а може колега з просто керівною посадою хто з вами працював. Це необовʼязково має бути CEO чи юридичний відділ. Навпаки, краще до них не звертатись, бо починаються подібні історії.
-
Ні, мають бути всі секції 5. Мін 5555