PR CUAET
-
так і зробила ще 14 лютого...
-
Підскажіть, будь ласка, щоб дружина також отримала пр на якомусь етапі треба її добавити в профіль без тої евалюації?
-
Дякую. А як швидко після подачі запрос прийшов на біометрію?
-
Можете подаватись знову, але кейс повинен кардинально відрізнятись від попереднього, якщо ви маєте на увазі гуманітарний напрямок
-
Подскажите, просили какие-то дополнительные документы прислать?
-
Це було найдовше, 5 місяців. Потім все дуже швидко..Тобто здали біометрію і чекали 5 місяців.
-
Різні контори і різні приватні бухгалтери мають різну ціну. Також залежить від того чи ви найманий працівник чи приватний підприємець. Хтось з українців робить і за 40$, я заплатив за себе (було 2 T4 форми) і дружину (нульовий дохід) 230$ Контора H&R Block
-
Дякую! Але що ви маєте на увазі під номером аплікації? Я побачив свій application number в листі на запит на біометрию. Чі треба чекати новий номер?
-
Персонально для вас ,мадам! welcome-to-canada.org/contact-us/
-
Так вроде пишут что уже сдали биометрию, значит aor есть, просто не нашли. Не пугайте человека, он уже на 1 этапе)
-
Якщо Ви вже зробили біометрію, то AOR вже у вас є
-
Я не знаю такого ...может там и есть такой я скидывал ссылку на их фирму меня консультировал ... Вадим по моему я уже не помню
-
А справки о вашем совместном проживании,бюджете и т.д.( ну наподобие доп документов которые запрашивали на визу) ненадо?
-
Це Ви про Лева Абрамовича кажете ?
-
так мабуть потрібно зробити... з депендантами..
-
В мене чоловік громадянин Грузії. З його сторони потрібні були справки про несудимість і про військову службу з його країни. Часу багато не зайняло.
-
Я там выше в группе писал .ищите.
-
Підкажіть, будь ласка, контакти перевірених імміграційних консультантів, хто може надати інформацію на кшталт гуманітарної програми. Дякую!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/campaigns/high-skilled-workers.html
-
immigrationcanadapro.com/chomu-gumanitarna-programa-ne-pidhodit-bilshosti-ukrainciv-jaki-tikajut-vid-vijni/
12 Jan 2024, 17:45
95323/462035
about a minute ago