PR CUAET
-
Дякую
-
подтверждение получения (AOR) письмом или электронной почтой
-
acknowledgement of receipt (AOR) letter or email
-
Чоловік такого на андроїді зміг це зробити, а я через Моно банк
-
Дякую
-
Эта картина меняет дело) У вас очень хорошие шансы скоро получит элиджибити письма. Сейчас получают за 25-28 октября.
-
Можливо хтось може допомогти порадою. Скасували рейс до Франкфурта і пропонують інший варіант за яким пересадка в Торонто лише 2 год. Боюсь, що не вистачить часу для оформлення work permit
-
01.11.23 подали аплікацію 18.12.23. прийшов запит на біометричні дані 04.01.24. здали відбитки
-
і я послухаю?
-
Дуже сподіваюсь🤞 можливо ви знаєте чі є тут люді які змінюють роботу під час цієї програми? Потрібно змінювати дані? Як я розумію робота дуже сильного відношення до цієї програми не має. Чі все таке має значення?
-
Нет
-
Добрий день. Хтось знає інші шляхи для подання на ПР для дітей до 18 років без форми від батька, тому що БАТЬКО НА ФРОНТІ і він фізично не може зробити це у нотаріуса, він навіть дуже рідко на зв'язку((
-
Підскажіть, будь ласка, якщо знаєте як саме відбувається той компетишн між ноками, наприклад якщо в мене рідкісний нок.
-
Доброго дня. Потрібно запросити доставку паспорту ID з України до Канади. Чи має хтось такий досвід і може поділитися. 1.На сайті консульства України не написано як подавати заяву, особисто чи можна поштою. 2. Який документ писати в доставку DHL? Тут мені взагалі не зрозуміло. Всім дякую
-
Вроде написано только про место жительства, адрес проживания
-
Работу нет , а личные данные и адрес да. Но с элиджибити письмами приходит запрос на уточнение данных и там можно обновлять информацию
-
Це я не знаю, як так у вас. Бо я подавала на воркперміт себе та дитину як депендант і він мав візіторрекодс і статус я йому вносила візітер - в мене нічого про заяву у формі листа не писав: видав два пакета у чек листі, все онлайн. Потім зробила тільки на сина заявку на стадіперміт - теж все ок, чекліст онлайн на нього ..
-
Можете заявлятися одразу і на воркперміт і на стадіперміт
-
Так. Я, правда, підписую пальцем файл прямо у телефоні, бо мені ліньки друкувати
-
Ні, вони показують в системі скільки податкова поверне, але треба чекати до 2 тижнів на повернення грошей від податкової
12 Jan 2024, 17:45
95360/466296
5 minutes ago