PR CUAET
-
Работу нет , а личные данные и адрес да. Но с элиджибити письмами приходит запрос на уточнение данных и там можно обновлять информацию
-
Це я не знаю, як так у вас. Бо я подавала на воркперміт себе та дитину як депендант і він мав візіторрекодс і статус я йому вносила візітер - в мене нічого про заяву у формі листа не писав: видав два пакета у чек листі, все онлайн. Потім зробила тільки на сина заявку на стадіперміт - теж все ок, чекліст онлайн на нього ..
-
Можете заявлятися одразу і на воркперміт і на стадіперміт
-
Так. Я, правда, підписую пальцем файл прямо у телефоні, бо мені ліньки друкувати
-
Ні, вони показують в системі скільки податкова поверне, але треба чекати до 2 тижнів на повернення грошей від податкової
-
Дякую!
-
Вітаю Чи правда, що та контора, H&R block, видає чеки/кеш відразу за повернення?
-
Може бути до 6 місяців
-
Мерси ,мадам
-
А які взагалі терміни? Декілька місяців?
-
Це норм. Сабміт же є
-
Подскажите пожалуйста нужно ли в анкете 0008 указывать ребенка старше 22 лет , который имеет намерение приехать в Канаду? Или в какой из анкет нужно указывать ребенка старше 22 лет?
-
Скажіть будь ласка хто скільки часу чекав на розгляд заявки на новий ворк перміт? Ми засабмітили десь тижні 2 тому але все ще нічого не прийшло, переживаю чи все правильно зробили.
-
Ще великий + в тому що ви нікому ніякі документи не відправляєте (як у випадку з нашими деякими бухгалтерами), ви офіційно підписуєте згоду на опрацювання ваших персональних даних. Я домовився з одним українським бухгалтером тут в Едмонтоні, відправив всі документи на електронну пошту після чого не міг звязатися, не було відповіді ні на дзвінки, ні на смс, а також на емейл.
-
Скажіть, якщо знімати обмеження, тоді дадуть на старі дати, а якщо просто податись на продовження, то видадуть новий перміт на 3 роки?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, як відкрити форму 5710. Пробувала зберегти файл але зберігалося у такому ж вигляді. Дякую!
-
Доброго дня! Чи можна подати tax form якщо прибули у лютому цього року? Для того, щоб було бiльше податкових рокiв для pr, дякую
-
А его контакты
-
Пожалуйста
-
Благодарю
12 Jan 2024, 17:45
95375/467622
less than a minute ago