PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста нужно ли в анкете 0008 указывать ребенка старше 22 лет , который имеет намерение приехать в Канаду? Или в какой из анкет нужно указывать ребенка старше 22 лет?
-
Скажіть будь ласка хто скільки часу чекав на розгляд заявки на новий ворк перміт? Ми засабмітили десь тижні 2 тому але все ще нічого не прийшло, переживаю чи все правильно зробили.
-
Ще великий + в тому що ви нікому ніякі документи не відправляєте (як у випадку з нашими деякими бухгалтерами), ви офіційно підписуєте згоду на опрацювання ваших персональних даних. Я домовився з одним українським бухгалтером тут в Едмонтоні, відправив всі документи на електронну пошту після чого не міг звязатися, не було відповіді ні на дзвінки, ні на смс, а також на емейл.
-
Скажіть, якщо знімати обмеження, тоді дадуть на старі дати, а якщо просто податись на продовження, то видадуть новий перміт на 3 роки?
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, як відкрити форму 5710. Пробувала зберегти файл але зберігалося у такому ж вигляді. Дякую!
-
Доброго дня! Чи можна подати tax form якщо прибули у лютому цього року? Для того, щоб було бiльше податкових рокiв для pr, дякую
-
А его контакты
-
Пожалуйста
-
Благодарю
-
Ні, Tax подаються за минулий 2023 рік.
-
Велике дякую, спробую зараз.
-
Після збереження файлу зайдіть у додаток Адопд. У лівому верхньому кутку натисните Відкрити та виберіть цій свій збережений на компі файл
-
И мне тоже пожалуйста
-
Підкажіть будь ласка хто в курсі, щоб подати на кліматичні треба вислати листа поштою, треба роздрукувати всі 25 сторінок чи тільки 4 головних?
-
Я мав на увазі це ваша особиста квартира чи ви її здавали в оренду
-
Ні. Але ви можете податись окремо на кліматичні та GST. На ПР це не впливає. А до громадянства ще встигнете
-
А есть прогнозы какие?
-
Скажите пожалуйста если пришёл OWP на старые даты не продлитый можно попробовать ещё раз подать на продление или нельзя уже ?))
-
Але АОС на паузі, то я не дуже хвилююсь за терміни 😅
-
Я 11 відправляла, також ще чекаю
12 Jan 2024, 17:45
95386/467237
about a minute ago