PR CUAET
-
Плюс 1
-
Ні, але всі тримають кулачки щоб скоріше відкрили або зробили якусь окрему для українців по типу як для гонкогців. Але хто його знає які там домовленості між правителями країн. Наш хоче щоб ми поверталися, то може в них є домовленість, що Канада дає фінанси і озброєння і не упрощує імміграційні програми для нас 🤷🏻
-
Скиньте пліз ці інструкції:)
-
напишите это офицеру. Сейчас заявки смотрит живой человек, а не человекообразный робот, как это бывает для обкатанных программ. Подумайте, что вы можете сделать, чтобы облегчить этому офицеру принятие решения? Ведь для него возможна ситуация "мама пользуясь ситуацией хочет украсть ребенка у отца, это серьезное межлународное преступление". 99% случаев не такие, но я лично знаю один обратный случай. Разводы и дележ детей - очень больная тема Поэтому: - как вы можете доказать, что он на фронте? Есть ли хоть какие бумаги об этом? - может ли он подписать эту бумагу в присутствии своего офицера/деловода?
-
Як саме це зробити. Треба дитині продовжити бо у батьків довший термін
-
Для українського досвіду точно ред сіл не треба, бали зарахують. Який нок?
-
@marianna_petrova підкажіть будь-ласка, може знаєте. От професії пекар та кондитер вони по тір 3, але є позначення ред сіл, то я повинна мати цей ред сіл, щоби подаватися по ЕЕ по цим професіям? Це як апрентіс, якщо його немає то і не зараховується стаж? Я просто в Україні була кондитером та пекарем, думала подавати по одній з цих професій на ЕЕ, але немає ред сіл зараз.