PR CUAET
-
Я ще не робила, то не знаю
-
Можливо ви вказуєте дати з перервою? Потрібно щоб між роботами не було перерв.
-
Немає окремих черг отримання wp по CUAET, черга одна для всіх Те що у когось було зранку в Ванкувері ввечері може бути зовсім по іншому
-
Дякую... Я додаю як "another family member applying with me", не бачила там питання про саме "dependent"
-
Ви як його проходили (якщо) Вам повинні були видати листочок з даними та вашим фото. Це і є пруф.
-
Ні, все одно через 18 місяців. Не залежить від того, де народилася дитина, це гроші для батьків і якщо батьки тимчасові резиденти, то виплати починаються через 18 місяців
-
Всім привіт,підскажіть будь ласка, де можна отримати proof medical exam?
-
Добрий день. Підскажіть консультанта з локацією в Альберті. Щиро дякую.
-
Підкажіть будь ласка Як досилати досвід роботи в аплікації на WP якщо в бланку не вистачає місця ?
-
В саскачевані поставили на паузу програму
-
Обов'язково. Незалежно від програми, за якою подаєтеся
-
Добрий день. Підскажіть де можна пройти медогляд в Альбері ( щойно прилетіли). Дякую.
-
Підскажіть будь ласка витяги про несудимість для дружини також необхідно?
-
Підкажіть будь-ласка. Фото зроблено в Україні для подачі на PR. На обратній стороні поставлено штамп вулиця й назва фотостудії, 3 слова. Чи потрібно його перекладати? Дякую
-
В мене є контакти консультанта з Едмонтону. Він не українець, тож української/російської не розуміє. Ліцензований.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, в якому аккаунті заповнювати аплікацію на подовження ВП? Я створювала новий аккаунт для подачі на ПР, але не можу зайти туди, в мене немає АОР. Для подовження створювати новий аккаунт?
-
Або планують видати одразу ПР усім українцям, тож можливості для інших дуже сильно скорочують. Це був жарт)))
-
youtube.com/live/49C3133FhK4?feature=share
-
Або готують якусь програму, або хочуть щоб більшість українців повернулися. Капець
-
Ircc secure account
12 Jan 2024, 17:45
95460/466284
2 minutes ago