PR CUAET
-
Ні, все одно через 18 місяців. Не залежить від того, де народилася дитина, це гроші для батьків і якщо батьки тимчасові резиденти, то виплати починаються через 18 місяців
-
Всім привіт,підскажіть будь ласка, де можна отримати proof medical exam?
-
Добрий день. Підскажіть консультанта з локацією в Альберті. Щиро дякую.
-
Підкажіть будь ласка Як досилати досвід роботи в аплікації на WP якщо в бланку не вистачає місця ?
-
В саскачевані поставили на паузу програму
-
Обов'язково. Незалежно від програми, за якою подаєтеся
-
Добрий день. Підскажіть де можна пройти медогляд в Альбері ( щойно прилетіли). Дякую.
-
Підскажіть будь ласка витяги про несудимість для дружини також необхідно?
-
Підкажіть будь-ласка. Фото зроблено в Україні для подачі на PR. На обратній стороні поставлено штамп вулиця й назва фотостудії, 3 слова. Чи потрібно його перекладати? Дякую
-
В мене є контакти консультанта з Едмонтону. Він не українець, тож української/російської не розуміє. Ліцензований.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, в якому аккаунті заповнювати аплікацію на подовження ВП? Я створювала новий аккаунт для подачі на ПР, але не можу зайти туди, в мене немає АОР. Для подовження створювати новий аккаунт?
-
Або планують видати одразу ПР усім українцям, тож можливості для інших дуже сильно скорочують. Це був жарт)))
-
youtube.com/live/49C3133FhK4?feature=share
-
Або готують якусь програму, або хочуть щоб більшість українців повернулися. Капець
-
Ircc secure account
-
Вітаю! Підскажіть , будь ласка, якщо я заїхала по cuaet отримала PR, в діток та чоловіка з теж віза АЛЕ вони не встигають до 31 березня заїхати та отримати work permit Чи можливо після 31 березня заїхати їм до Канади та отримати теж PR?
-
Немає такої вимоги. Гуманітарна не забороняє подорожей закордон. Але зміна країни проживання, звісно може негативно вплинути, бо навіщо вам Канада, якщо ви кудись переїхали.
-
Не буду поки що. Маю надію на Торонто
-
Я ещё раз извиняюсь а где можно глянуть данные что это вообще такое ? Есть ссылка?
-
Ви будете подавати на паспорт в США? Можна я Вам напишу у приватні?
12 Jan 2024, 17:45
95465/462957
4 minutes ago