PR CUAET
-
Немає такої вимоги. Гуманітарна не забороняє подорожей закордон. Але зміна країни проживання, звісно може негативно вплинути, бо навіщо вам Канада, якщо ви кудись переїхали.
-
Не буду поки що. Маю надію на Торонто
-
Я ещё раз извиняюсь а где можно глянуть данные что это вообще такое ? Есть ссылка?
-
Ви будете подавати на паспорт в США? Можна я Вам напишу у приватні?
-
Це точно....
-
привіт, хто вже заповнив форму на такс ретурн в 2023 вперше через wealth simple? я зараз заповнюю і на відео, які я дивлюсь система пропонує внести данні банк акаунту куди висилати ретурн. Але мені це не пропонується, вже облазила весь аккаунт і не знайду куди додати банківські реквізити. боюсь самбітити поки не знайду) де це знайти? дякую
-
І такі є історії. Люди чекають роками на можливість отримати статус постійного резидента Канади How Canada's reforms made caregivers even more vulnerable www.thestar.com/news/canada/shes-been-in-canada-for-a-decade-but-still-cant-get-permanent-residence-is-canada/article_40e9eb46-afc7-11ee-929f-17e6bc238caf.html
-
Як давно ви отримали ПР і за якою програмою?
-
Оно так не работает. Я свой детский Слот в Оттаве тоже сначала хотела отменить. Но в посольстве мне сказали, что это место просто сгорит, у нет такой функции выставлять заново
-
Так вони ж мали отримати пр як ваші депендентс. Ви ж їх включали в аплікацію
-
По програмі возз'єднання укр родин подайте чоловіка та дітей
-
Супер ворк
-
А десь можна про неї прочитати? Бо цікаво
-
ну да/ он действующий обычный куэтовский
-
Ви робите реквест, пояснюєте чому не змогли податися на ПР і чому потрібне продовження. Якщо їм підходить ваше пояснення - дають продовження
-
Програму
-
Если у вас действующий вп то можете выезжать
-
Що ви маєте на увазі?
-
Добрый день/ скажите пожалуйста/ я сейчас заполнил заявку на продление ВП/ и мы собирались выезжать тут пришло сообщение в личный кабинет о том что оказывается если выедешь/ то все обнуляется и заехать не сможешь так ли это?
-
Вже краще брати супер ворк або супер віза на 10 років
12 Jan 2024, 17:45
95481/466871
less than a minute ago