PR CUAET
-
привіт, хто вже заповнив форму на такс ретурн в 2023 вперше через wealth simple? я зараз заповнюю і на відео, які я дивлюсь система пропонує внести данні банк акаунту куди висилати ретурн. Але мені це не пропонується, вже облазила весь аккаунт і не знайду куди додати банківські реквізити. боюсь самбітити поки не знайду) де це знайти? дякую
-
І такі є історії. Люди чекають роками на можливість отримати статус постійного резидента Канади How Canada's reforms made caregivers even more vulnerable www.thestar.com/news/canada/shes-been-in-canada-for-a-decade-but-still-cant-get-permanent-residence-is-canada/article_40e9eb46-afc7-11ee-929f-17e6bc238caf.html
-
Як давно ви отримали ПР і за якою програмою?
-
Програму
-
Вже краще брати супер ворк або супер віза на 10 років
-
Якщо вам вже не прийняли завяку, то можна відпразу подавати нову. А також можете спробувати їм подзворнити - можливо вдасться попросити реконсидерацію, або додати Schedule 4. Часто просять просто перепідписати форму. На жаль вам не повезло з офіцером, він скористався правом неприйняти заявку. А як було підписано вашу форму? Ніяк, чи просто через ПДФ? З сертифікатом чи без? В мене є клієнти в яких брали без підпису взагалі, а бували такі де попросили перепідпсиати, але неприйняття поки що не було
-
І має певні роки комусь 2 ,3,5 років