PR CUAET
-
Якщо вам вже не прийняли завяку, то можна відпразу подавати нову. А також можете спробувати їм подзворнити - можливо вдасться попросити реконсидерацію, або додати Schedule 4. Часто просять просто перепідписати форму. На жаль вам не повезло з офіцером, він скористався правом неприйняти заявку. А як було підписано вашу форму? Ніяк, чи просто через ПДФ? З сертифікатом чи без? В мене є клієнти в яких брали без підпису взагалі, а бували такі де попросили перепідпсиати, але неприйняття поки що не було
-
дякую
-
І має певні роки комусь 2 ,3,5 років
-
Тоді ніяк, чеком прийде
-
у мене немає аккаунту CRA впершу подаюсь..коли намагалась зареєструвати аккаунт, просило внести сумму повернень попереднього року(2022) але я ж нічого не подавала
-
Дякую, то особиста, нікому не здавалася
-
Тут кажуть ПР по таких програм провінційна федеральна гуманітарна спонсорська
-
Я чекала 3 тижні, але прийшло повідомлення зі старими датами, не продовжили. Зараз очікую час ворк перміт. Чи може хтось подавав повторно після відмови у продовженні?
-
Данні банку для ретурну можна внести в аккаунті CRA.
-
Дякую, це все очевидно, я прочитала і сама. Але питала досвід, може хтось вже був з таким запитом. В переліку консульських питань для особистого прийому НЕМАЄ розділу для витребування паспорту. В доставці DHL писати старий номер паспорту чи вже новий? Питань більше ніж відповідей
-
Добре, ще пошукаю. Може, не додивилася
-
Можна через рік
-
спасибо большое)
-
ааа/ а я то уже думал почему такая не понятная система выезда с эти продлением)
-
Я бачила
-
Это сообщение касается тех, кто подался и у них свой ворк пермит закончился, а работают и находятся в Канаде только по этому письму
-
Не бачила на порталі ніколи
-
там в аккаунт пришло увидемоление того рода что обнуление всего будет если выезжаешь но я так понял это для тех у кого вп закончился и они продлевают?
-
Так можна є на порталі
-
А что это вообще такое? Кому положено? Если можно ссылку пожалуйста
12 Jan 2024, 17:45
95501/427434
4 minutes ago