PR CUAET
-
Ребят , кто подскажет. Загрузили все на федеральный несколько дней назад. Только, что понял, что забыли подписать имена и даты рождения, кто на фото. Дата и место фото стоят. Можно ли как то дослать сразу, что бы заявку не вернули и мы не теряли время?
-
У меня с мужем такая же история. Ждём новые wp со старыми датами)))
-
не правда!!! Я дізнавалася, по Cuaet visitor не анулюється!! Не вводьте в оману людей!!!
-
Дякую велике! Всім.
-
Хто це постить вже кілька днів ? Мами з іншого чату пишуть, що спокійно їздили у відпустки і машинами і літаками , і нічого не переробляли
-
Але ж в живій черзі можна тільки якщо до кінця дії паспорта 2 місяці, так?
-
у мене те саме, зберігаю старий для показу куает, а використовую новий
-
всем привет, могут ли дать справку о несудимости за другого человека если прийти с его паспортом?
-
@OstapBosak Скажіть будь ласка. Чи правильна це силка на веб форму. Треба додати копію оригіналу паспорта, бо подавала на вп з скрін шотом з Дії? Там є декілька силок. Тому хочу уточнити. Дякую secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Добрий вечір! Дитина, 15років прибула до Канади по паспорту мами(вклеїне фото) і отримала візітор до 2025року. Пізніше отримав новий паспорт і зробив на нього ворк перміт до 2026 року (чекаємо по пошті).Чи потрібно робити STUDY ? І ще питання, візітор анулюється , коли отримуєш ворк перміт? Чи обоє дозволів є дійсні?
-
А якщо дітям вже продовжували паспорти на 4 роки (до 2026), то другий раз вже не можна продовжувати?