PR CUAET
-
у мене те саме, зберігаю старий для показу куает, а використовую новий
-
всем привет, могут ли дать справку о несудимости за другого человека если прийти с его паспортом?
-
@OstapBosak Скажіть будь ласка. Чи правильна це силка на веб форму. Треба додати копію оригіналу паспорта, бо подавала на вп з скрін шотом з Дії? Там є декілька силок. Тому хочу уточнити. Дякую secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Добрий вечір! Дитина, 15років прибула до Канади по паспорту мами(вклеїне фото) і отримала візітор до 2025року. Пізніше отримав новий паспорт і зробив на нього ворк перміт до 2026 року (чекаємо по пошті).Чи потрібно робити STUDY ? І ще питання, візітор анулюється , коли отримуєш ворк перміт? Чи обоє дозволів є дійсні?
-
А якщо дітям вже продовжували паспорти на 4 роки (до 2026), то другий раз вже не можна продовжувати?
-
Olena Fedorova це на скільки років дають візу по програмі
-
Пока гуманитарный файл в процессе нельзя выезжать из Канады. Это написано в условиях, когда вы получаете first stage approval ‼️
-
Так про цей А як називається гілка?
-
Ну я не думаю что мне есть куда возвращаться так как моя квартира превратилась в кучку строймусора, да и не хочу чтобы меня ограничивали в правах человека
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/extensions-minors.html
-
Можете говорить, что это неправильная информация, никто не запрещает. Мое дело предоставить правильную юридическую информацию, так как это моя профессия
-
Правда