PR CUAET
-
Обрадовали
-
Тут уже переводила и подавалась на пиар
-
Потом эта знакомая прислала мне скан
-
Чи є різниця що вказувати для чого брати довідку? Я маю на увазі чи вона відрізняється? Бо якщо вказати для надання до установ інших держав відчуваю ніхто її не дасть 😂
-
Я просто указывала адрес знакомой.
-
Это прискорбно… а вы узнавали кто может быть получателем?
-
Нет, я не нашла как, тоже искала. Через дию, но получатель должен быть в Украине. Мне высылали скан потом
-
Доброго дня,підкажіть послуги перекладів документів в Онтаріо?Дякую
-
Общие вопросы в соответствующих ветках пожалуйста, тут только ХРОНОЛОГИЯ!
-
Зависит от того, по ЕЕ или нон ЕЕ.. по ЕЕ приходит сразу
-
Друзі, хто вивчив та подається по програмі Rural Renewal Stream. Хто може проконсультувати з приводу цієї програми, напишіть будь-ласка .Дякую!!!
-
Програма нова, чек-лист доволі стандартний як і для всіх інших ПР програм. Не відмітили ✅️ що доклали довідку, отримайте дозапит та затримку в пару місяців згодом.
-
Зрозуміла, дякую!
-
На провінційному етапі, якщо я не помиляюсь лист на почту не приходить. Це тільки на федеральному етапі
-
Всі консульства роблять
-
Доброе утро! Подскажите, кто заказывал справку о несудимости из США, какой запрос надо делать - онлайн или почта? И как им предоставить отпечатки пальцев? Благодарю
-
Всім привіт) можливо хтось знає ,то підкажіть будь ласка. Довідка про відсутність судимостей ... Робить тільки генеральне консульство в Торонто? Чи можливо також консульство в Оттаві ? На яку адресу відправляти лист ? Заздалегідь дякую
-
А чи є обмеження в часі на проходження біометрії? Тиждень,місяць,безстроково....
-
Підкажіть будь-ласка, бачу всі пишуть, шо після того як Submit application, приходить лист на пошту? Це лист про успішну оплату, чи якийсь інший? Бо мені нічого не приходило 🧐
-
Підскажіть будь ласка хто користувався доставкою паспорта через dhl? Який в вас досвід, чи приходив паспорт скоріше ніж через дип. доставку. Подала на паспорт донці 13.12, вчора показало що паспорт вже виготовлений. Але через консульство дуже довго доставка.
12 Jan 2024, 17:45
9561/453343
about a minute ago