PR CUAET
-
Хтось вже отримав продовження CUAET? І як довго у вас це зайняло? І чи не знаєте чи можу подаватись на це продовження cuaet візи, якщо я вже подалась на PR?
-
Торонто вільний 2 слот на оформлення довіреності і 2 слоти на завірення документів підписом на заяві ‼️Now
-
На ваше питання не має відео інструкції, яку ви питаєте. Це допоможе вам зробити компетентна людина, а не блогери з ютубу.
-
Дешевле новое фото сделать в Канаде и таким образом это фото пригодится на пр. Вам ещё им высылать фото для пр. А сейчас только фотокопия в pdf
-
Дуже дякую за таку слушну пораду. М-да! Тут кожного другого можна послати туди ж:(
-
6 місяців чекала на продовження wp. І зараз 2 місяць чекаю на візу.
-
Це ви направо- наліво хайпанули, причому рівно через два роки після початку програми . Тобто ви в когось почули і вирішили переглядів набрати . Раніше чому не попередили? Я в батьківській групі сиджу. Там пів чата вже злітало у відпустку, в Україну та на авто в США. Всі відповіли на ваше відео, що нічого в них подібного не відбулося. А деякі навіть до офіцерів підходили і окремо питали про таке, після цих «новин»
-
Ви не питали за візу
-
Саме продовження візи чи отримання першої?
-
Не гуглила про нього ще, але якщо цей поки що безкоштовно чому б не скористатися ним
-
В мене зайняло це 6 місяців.
-
З якого дива? Як і всі йдуть по провінційним і федеральним програмам