PR CUAET
-
Я питала не у вас особисто, а у людей, які згадували, що заповнювали згідно інструкції. Не личить так відповідати. Бо тут багато задають питань, яким теж можна тикнути носом на сайт канади чи консульство. Але люди діляться інфо.Гарного вечора.
-
Ольга але пишуть що можна продовжити ворк перміт
-
Кто-то подтверждал диплом по учету и аудиту? Нужно после курсы проходить чтоб работать по специальности?
-
Я з Галіфаксу. За інші не знаю, але чула з роботою ще хуже
-
Переводити школу, або шукати додаток або намагатися взяти дублікат
-
Мені здається, що ви плутаєте перміти і візу. Візу не подовжують, на неї подаються по новій. І візи по програмі CUAET вже не роблять. Мені здається, що ви питаєте про подовження воркперміту або ще якогось перміту?
-
Вы читать можете? Ребенку дается 180 дней по влету. Но я так понимаю официальные инструкции и ссылки не для вас. Вам бы не мешало научится элементарным манерам общения.
-
А вы спро осите у них новая программа для их .вы что думаете только для нас существуют программы
-
Если умеете все без курсов местных, и можете показать, то не надо. Но если есть лицензия, то зарплата вырастает в геометрической пропорции
-
Дякую
-
youtu.be/YNIjfELamL0?si=lrSBQQs8Hp0pTt5d
-
Так, дякую, питаю про ворк перміт не візу
-
Ви питаєте вже не перший раз, дайте дайте мені інструкцію. Якщо люди не відповідають, значить не знають відповіді на ваш запит. Тому я вам порадила звернутися до імміграційного консультанта, який в цьому компетентний.
-
Але ж і в Канаді в абсолютної більшості таких новоприбулих нема свого житла. Тож варіант - нема куди повернутися, дуже спірний
-
Ви можете подати заяву в порядку живої черги. Подача на справку починається о 12:30.
-
А вы что из пакистана
-
Нема такого
-
Яка ще фільтрація з боку України, ви про що?
-
Так, і багато хто тут навіть не читали ваш пост у цієї групи в гілки Нотатки консультанта
-
Я о себе а каждый сам свою дорогу выбирает я много где жил .здесь лучше та и Канада - мечта детства.
12 Jan 2024, 17:45
95680/465905
2 minutes ago