PR CUAET
-
Ну, якщо ви в базі Миротворець, то звісно, перевіряти вас будуть, мають і повинні дуже сильно. В мене повно знайомих з непідконтрольних територій, які звідки виїхали. І в Канаді такі люди є, і їх немало. Про дичину з фільтрацією, яку можна не пройти, чую лише від вас
-
Вы вообще о чём говорите? Я говорю о своем доме он на не подконтрольных территориях там люди подходят фильтрацию при вьезде не дай бог что то найдут с намеком на Украину...причем тут другие города .едьте Куда хотите я хочу в свой украинский Бердянск .шо не понятно?
-
Мабуть, ви щось сплутали. Ви, вірогідно, заїхали та отримали не PR , тобто не статус постійного резидента, а воркперміт WP і статус тимчасового резидента по програмі CUAET. А статус постійного резидента та PR отримують довго, подавши на одну з більш 50 імміграційних програм , чекаючи від півтора року та більше, та отримують його разом всією родиною - + супруг та діти до 22 року. Тому, якщо ваше питання про воркперміт WP для чоловіка та дітей по програмі CUAET - то прилетів після 31.03.2024 вони його вже не отримають. Пока ще така офіційна інформація.
-
Друзі , привіт , знайшла тут у групі лінк , трекер, де можна відслідковувати свою заявку , АОР отримала ще місяця тому , але чомусь так і не вдається зареєструватись , в кого таке було , підкажіть будь ласка як ви вирішили цей момент. Дякую ! Нижче скрін з екрану
-
Доброго вечора. Хтось завантажував оригінали цифрових фото з салону в PR аплікацію? Не розумію навіщо друкувати цифрові фото, робити їх аналоговими (друкувати) і знову оцифровувати (сканувати). Як я зрозумів можна одразу використати цифрові фото і відсканувати тільки печатки салону де вписані дані кожного члена родини. Мені роздрукували печатки кожну на окремому аркуші.
-