PR CUAET
-
Гляньте фед программы для Франкофонов, там по ЕЕ порог 300 баллов. Даже если человеку 40+, если есть высшее образование + жена с высшим , то имея работу по Ноку тир 3+ есть огромные шансы попасть в выборку. Диплом магистра, например, сам по себе даёт 125 балов, кажется
-
А во сколько был?
-
Ви самі подавалися чи з консультантом? Якщо з консультантом тоді спитайте у нього. Якщо ні то треба знати як мінімум Ваш стрім щоб відповісти.
-
Я дивилась багато вебінарів бухгалтерів і всі вони кажуть різне, бо вимоги CRA пристосовані до канадського законодавства. Більшість рекомендує від доходу відняти витрати і це і вказати. Але коли CRA перевіряє, то ти повинен будеш підтвердити ці витрати. А так як декларацією ти можеш підтвердити тільки доход, то для підтвердження витрат ти повинен збирати і показувати всі документи. Це зі слів бухгалтерів. Але як на мене це брєд. За рік, при нормальній діяльності? Я ще думаю, як варіант, може показати данні з Відомості про суми нарахованого доходу застрахованих осіб?
-
Всех приветствую! Я преподаватель английского языка с канадским образованием (магистерская степень), опытом проживания и преподавания в Канаде, владею несколькими языками. Сейчас набираю группу изучения английского онлайн – курсы специально адаптированы для дистанционного обучения, используются аутентичные материалы, качественная онлайн-презентация и аппаратура (видео, микрофон и т. д.). Цены очень адекватные и адаптированы для новоприбывших! Коротко о курсах и о себе в видео: youtu.be/7iypE8-sNiQ И еще пару видео с полезной информацией: За сколько времени можно выучить английский язык: youtu.be/vpg7pBo4N_M Как лучше заниматься – онлайн или очно: youtu.be/R8nWPuGL8Zk Страничка на Facebook: www.facebook.com/people/Dominion-English-Plus/61556841492187 С вопросами обращайтесь по адресу [email protected] или в сообщениях на Фейсбуке. Всем хорошего дня и успехов!
-
Проблема ще в тому, що багато ресурсів запустили інформацію по Альберта Хоспіталіті вже після припинення. І зараз на багатьох ресурсах компаній, які допомагають в отриманні візи, також рекламується цей стрім. І люди ще будуть їхати сюди у великих кількостях
-
Скануйте тільки зворотній бік фото. Електронний варіант фото сканувати не потрібно. Краще звичайно сформувати фото і зворотній бік в один файл.
-
Не всі програми відслідковуються в трекері. Перечитайте всю інформацію і якщо ваша програма є в списку, а у Вас не виходить підʼєднати, телефонуй в IRCC www.ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1222&top=3
-
На оф. сайті Альберти написано, що "ми плануємо видати цього року близько 10 тисяч номінацій". На форумах писали про 10500 місць з посиланням на якісь сумнівні джерела, але особливої ролі це не грає. Я дуже сподіваюся, що АОС відновлять. Але я б категорично не розраховував на відновлення АОС цього року. Це пічально, але як є. Більше вірогідність що зроблять окрему фед програму для українців, ніж на те, що АОС поновлять у 2024 😢