PR CUAET
-
На оф. сайті Альберти написано, що "ми плануємо видати цього року близько 10 тисяч номінацій". На форумах писали про 10500 місць з посиланням на якісь сумнівні джерела, але особливої ролі це не грає. Я дуже сподіваюся, що АОС відновлять. Але я б категорично не розраховував на відновлення АОС цього року. Це пічально, але як є. Більше вірогідність що зроблять окрему фед програму для українців, ніж на те, що АОС поновлять у 2024 😢
-
Так така інформація на оф сайті Альберті написана. Багато разів вже скидали посилання в чатах. В них є близько 10тис алокацій на Альберту. Ну а конкретно скільки та на яку програму ще невідомо. Але федерали дають провінціям ці місця. І якщо на 24 та 25 роки вже є плани, то рано чи пізно занавісу відкриють.
-
Там зроблено через тестовий,і він не пояснює можно чи відкривати новий якщо є дійсний але на усю родину Тому й питав
-
Помогите пожалуйста. Что надо выбрать для моей мамы, которая приехала в Канаду 18 октября 2023 по программе КУАЕТ. Она на пенсии и в Канаде не работает. Только получает пенсию в Украине и переводит к себе на счет в Канадском банке. У нее есть ворк пермит до 17 октября 2026. И мы заполняем ей нулевую налоговую декларацию за 2023 год.
-
Привіт) Можливо хтось був у подібній ситуації. У вівторок переїжджаю у іншу провінцію і мені ще не надійшла з посольства довідка про несудимість (хоча пройшло вже 6 тижнів). Чи знає хтось чи може цю довідку забрати замість мене інша людина? Або ж чи можна її переадресувати?