PR CUAET
-
Ок. Пенсию ввел за ноябрь и декабрь. Но что выбрать из списка (на картинке)
-
Даше если не по ноку я правильно понял?
-
доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, хто робив евалюацію шкільного атестату з оцінками. при заповненні на сайті WES ви в заявці додавали тільки інформацію по атестату чи окремо додавали додаток до атестату також?
-
В тому і справа що дати перевірила декілька разів.А також виправила щоб отримати новий WP,але всеодно така ж помилка…
-
Мадам.есть 1 возможность сделать закрытый пермит( работа только на одного работодателя) в этом есть свои нюансы .надо чтобы еле работодатель захотел так как это стоит не мало 2 есть возможность продлить Пермит ваш, мадам если вы замужем на основании пермта супруга,если конечно его пермит заканчивается позже чем ваш.но...оьящвьельное требование супруг обязан работать фул тайм....может есть ещё какие то возможности ..дмзале,мадам .что знал написал
-
Не нульову, ви маєте показати в закордонних доходах її пенсію в перерахунку на кад. Податки вона сплачувати не буде
-
14 городов (могу ошибаться) , до 31 июля 2024 продлили(!!!) (это не новая программа В АБ это лишь один город - claresholm
-
да, про него
-
Реєстрація на hcps лише після отримання noi від провінції на порталі ЕЕ Процедура: ЕЕ > ноі-> hcps через посилання
-
Newcomer
-
Скажіть, якщо знімати обмеження, тоді дадуть на старі дати, а якщо просто податись на продовження, то видадуть новий перміт на 3 роки?
-
я про тот который с осени начнет работать сейчас погуглил, RCIP он называется вот тут блогер довольно хорошо про него рассказывает youtu.be/liNcECbKb6A?si=-uSSTjtWYYbJD5ik
-
Ну вони пишуть For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt). Тобто для кожного члена родини я підгружаю цифрове фото файлом JPEG і скан (наприклад JPEG ) отого їхнього клаптика паперу з печаткою фотосалона де вказано всю інформацію про дату, назву салона і імя члена родини
-
Підкажіть будь ласка, минулого року заповнювала форму на отримання кліматичних грошей, чи потрібно це робити знову у цьому році?!
-
такий аркуш з печаткою мені видали для кожного члена родини. Треба тільки імя та підпис поставити. Цифрові фотки надіслали на імейл
-
так маленькие городки не означает исключительно агросферу там есть и обычные вакансии продавцов/электриков и т.д. вопрос только в том сколько таких вакансий и сколько комьюнити будет участвовать по итогу когда программу запустят осенью
-
Варіантів безліч як це зробити 1. Загружаєте їм один документ JPEG з назвою photo_Vadym_Hladkiy_1 і другий JPEG з назвою photo_Vadym_Hladkiy_2 - де це буде зворотній бік фото з інформацією 1. Загркжаєте їм обидва фото+зворот в одному файлі. (Я так робила)
-
Из выводов на поверхности, что надо снимать ограничения дабы в агросферу идти... А вот какое именно село/город при этом выбирать...)) Ну и неплохо трактор итд водить бы уметь)
-
Thanks
-
Добрий вечір ! Маю запитання стосовно продовження Visitor record для дитини . Діло в тому що дали VR до 2025 року , і паспорт закінчується в 2025 році (дитині 7 років) Чи є сенс подаватися на дитину ? (Wp закінчується через 1 рік)
12 Jan 2024, 17:45
95783/463422
less than a minute ago