PR CUAET
-
В тому і справа що дати перевірила декілька разів.А також виправила щоб отримати новий WP,але всеодно така ж помилка…
-
Мадам.есть 1 возможность сделать закрытый пермит( работа только на одного работодателя) в этом есть свои нюансы .надо чтобы еле работодатель захотел так как это стоит не мало 2 есть возможность продлить Пермит ваш, мадам если вы замужем на основании пермта супруга,если конечно его пермит заканчивается позже чем ваш.но...оьящвьельное требование супруг обязан работать фул тайм....может есть ещё какие то возможности ..дмзале,мадам .что знал написал
-
Реєстрація на hcps лише після отримання noi від провінції на порталі ЕЕ Процедура: ЕЕ > ноі-> hcps через посилання
-
Ну вони пишуть For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt). Тобто для кожного члена родини я підгружаю цифрове фото файлом JPEG і скан (наприклад JPEG ) отого їхнього клаптика паперу з печаткою фотосалона де вказано всю інформацію про дату, назву салона і імя члена родини
-
Підкажіть будь ласка, минулого року заповнювала форму на отримання кліматичних грошей, чи потрібно це робити знову у цьому році?!
-
такий аркуш з печаткою мені видали для кожного члена родини. Треба тільки імя та підпис поставити. Цифрові фотки надіслали на імейл
-
Варіантів безліч як це зробити 1. Загружаєте їм один документ JPEG з назвою photo_Vadym_Hladkiy_1 і другий JPEG з назвою photo_Vadym_Hladkiy_2 - де це буде зворотній бік фото з інформацією 1. Загркжаєте їм обидва фото+зворот в одному файлі. (Я так робила)
-
Добрий вечір ! Маю запитання стосовно продовження Visitor record для дитини . Діло в тому що дали VR до 2025 року , і паспорт закінчується в 2025 році (дитині 7 років) Чи є сенс подаватися на дитину ? (Wp закінчується через 1 рік)