PR CUAET
-
Ну вони пишуть For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt). Тобто для кожного члена родини я підгружаю цифрове фото файлом JPEG і скан (наприклад JPEG ) отого їхнього клаптика паперу з печаткою фотосалона де вказано всю інформацію про дату, назву салона і імя члена родини
-
Підкажіть будь ласка, минулого року заповнювала форму на отримання кліматичних грошей, чи потрібно це робити знову у цьому році?!
-
такий аркуш з печаткою мені видали для кожного члена родини. Треба тільки імя та підпис поставити. Цифрові фотки надіслали на імейл
-
Варіантів безліч як це зробити 1. Загружаєте їм один документ JPEG з назвою photo_Vadym_Hladkiy_1 і другий JPEG з назвою photo_Vadym_Hladkiy_2 - де це буде зворотній бік фото з інформацією 1. Загркжаєте їм обидва фото+зворот в одному файлі. (Я так робила)
-
Добрий вечір ! Маю запитання стосовно продовження Visitor record для дитини . Діло в тому що дали VR до 2025 року , і паспорт закінчується в 2025 році (дитині 7 років) Чи є сенс подаватися на дитину ? (Wp закінчується через 1 рік)
-
Ваші питання відправлені до відповідної гілки t.me/prcuaet/1783
-
І чи може чоловік наприклад сам податись без сімʼї?
-
Добрий вечір, скільки коштує для украінців податись на PR( якщо чоловіка мама громадянка Канади) , нас 2 дорослих і 3 дітей( вік дітей 16 років,4 роки,1 рік)?