PR CUAET
-
ну главное что бы работодатель тебя взял на работу там если был retail store associate и там взяли тем же - чому нет) если взял - значит его все устраивает) посмотрим вообщем
-
Ну просто, чаще всего в таких городках именно все, что связано с агросферой... Тот же автомезаник по починке явно не легковых авто... За 23ий год город Клерсхолм из РНИП программы^^ вроде выдал 45 номинаций...
-
Дякую
-
Ваші питання відправлені до відповідної гілки t.me/prcuaet/1783
-
І чи може чоловік наприклад сам податись без сімʼї?
-
Добрий вечір, скільки коштує для украінців податись на PR( якщо чоловіка мама громадянка Канади) , нас 2 дорослих і 3 дітей( вік дітей 16 років,4 роки,1 рік)?
-
І чи може чоловік наприклад сам податись без сімʼї?
-
Добрий вечір, скільки коштує для украінців податись на PR( якщо чоловіка мама громадянка Канади) , нас 2 дорослих і 3 дітей( вік дітей 16 років,4 роки,1 рік)?
-
Ви також можете уточнити це в Wes - за імейлом чи номером.
-
А когда они вообще квоты эти объявляют?
-
Дякую
-
Якщо ви знімаєте обмеження/або просто продовжуєте - вам дають новий вп. І це залежить від того на який термін ви вже мали старий вп. Якщо менше ніж на 3 роки - скоріш за все дадуть на новий на довші терміни. Якщо на повних 3 роки - переважно дають на ті ж терміни.
-
Наскільки я памʼятаю всі документи повинні бути з додатками. Проте я не додавала шкільний атестат і не знаю точно.
-
Дякую
-
Так это он им ее предъявит и потом 45 дней отсчет
-
Дякую!
-
Про цю помилку пишуть мені здається кожен день. Подивіться в пошуку цієї вітки.
-
Підкажіть, будь ласка, а як шукати цих designated employers? Чи є якийсь лінк?
-
Или он уже ее уже шлепнул об тэйбл?
-
хороший вопрос я нигде не видел информации об этом начинаю думать что пока они все квоты 23-го года не раздадут (еще есть места по Alberta EE например) то никто шевелиться не будет но то мои мысли как оно на самом деле - хз
12 Jan 2024, 17:45
95804/467911
16 minutes ago