PR CUAET
-
Дякую
-
Якщо ви знімаєте обмеження/або просто продовжуєте - вам дають новий вп. І це залежить від того на який термін ви вже мали старий вп. Якщо менше ніж на 3 роки - скоріш за все дадуть на новий на довші терміни. Якщо на повних 3 роки - переважно дають на ті ж терміни.
-
Наскільки я памʼятаю всі документи повинні бути з додатками. Проте я не додавала шкільний атестат і не знаю точно.
-
Дякую
-
Так это он им ее предъявит и потом 45 дней отсчет
-
Дякую!
-
Про цю помилку пишуть мені здається кожен день. Подивіться в пошуку цієї вітки.
-
Підкажіть, будь ласка, а як шукати цих designated employers? Чи є якийсь лінк?
-
Или он уже ее уже шлепнул об тэйбл?
-
хороший вопрос я нигде не видел информации об этом начинаю думать что пока они все квоты 23-го года не раздадут (еще есть места по Alberta EE например) то никто шевелиться не будет но то мои мысли как оно на самом деле - хз
-
Есть кто из Квебек сити?
-
Всем привет из Квебек сити.я новенький . читаю так переписки.незнад что есть отдельно такая группа это радует.вопррс: есть те кто сам подавался по гуманитарной в Квебеке и получили пластик или 2 одобрения есть пару вопросов .ответьте пожалуйста
-
Дякую. То ви напевно сканували друковані фото. Цифрові тоді виходить робити тільки першим варіантом. Бо в один файл цифрову фотку разом зі сканованою печаткою не запхнути. Вони ж просять in JPEG or PNG format. Ці формати не підтримують кілька сторінок в одному файлі.
-
Дякую)
-
Якщо не далеко, сходіть в консульство і запитайте.
-
Переадресування вже зробила на 4 міс.)
-
Гугль тут как то скочеврижился и не особо помог
-
На пошті робиться переадресування на нову адресу на якийсь термін. Це платна послуга.
-
Ну хорошо, а где глянуть когда они огласили в прошлом и позапрошлом годах
-
Уже
12 Jan 2024, 17:45
95814/466359
4 minutes ago