PR CUAET
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, а медицину можливо пройти в Україні для чоловіка, який поки що не може виїхати з України, але є в заяві на pr разом з сім'єю? Є такі акредитовані для проходження медицини клініки в Україні? Дякую!
-
возможно они сейчас обсуждают что им делать с количеством номинаций потому что даже 10к уйдут за месяц примерно, если не быстрее, учитывая количество желающих
-
У чоловіка знайомий-індієць теж плачеться, що в прольоті. Звідки взагалі ці слухи розходяться, що індійцям легші умови для ПР? Нема такого. Вони теж у шоці від закриття програм в Альберті і шукають інші шляхи
-
В мене теж саме ) якщо знайдете відповідь відпишіця будь ласка 🙏
-
Федералы от провинции откажутся скоро, скажут нинада нам такая
-
Я Вам скажу так, фото важливе у відмінній якості буде потрібно загрузити на етапі отримання eCoPR та вже PR card, а на етапі створення заявки це може бути і PDF. Я надіслала на першому етапі відсканований зворотній бік фото і саме фото в форматі ПДФ одним файлом. Все ок, справу не повернули і ПР отримали 🤗
-
Индус индусу рознь
-
Дякую! А де можливо узнать адресу клінік? Може знаєте, скільки це коштує?
-
дві: у Києві і у Львові
-
Значит я иду к вам
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, я хочу продовжити ворк перміт, там де є питання: Are you accompanying a family member who has status in Canada? Що потрібно вказати? У мене ' чоловік який разом зі мною в Канаді? Його потрібно вказувати?
-
На canada.ca. Ні ще не дізнавалась вартість
-
А вообще исключительно мое мнение то сейчас федералы ждут июня месяца чтоб понять кто заехал как турист и свалил получив заветные три тыщи, а кто таки хочет остаться и тогда что то да придумают
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка , товариш майже два місяці тому отримав ВП в Торонто, але вчора переїхав в Едмонтон , як йому змінити ВП , скільки це триватиме і чи можна працювати під час процесу заміни?
-
Всі мають право мати два діючих закордонних паспорта без всякого зв'язку з терміном їх дії. Хоч два одночасно оформлювати .
-
Остап це саме написав ще до Гуляєвой тут t.me/prcuaet/82571/95540
-
Та навіщо його робити, там же всі "метадані вже зашиті" і "інформація нанесена в цифровому вигляді".😄
-
Зря Вы, Ольга, это не в плохом смысле, а в прямом, они хоть все из Индии но все на разных условиях, так что селяви
-
Навіщо йому змінювати ВП? В нього там обмеження по провінції?
12 Jan 2024, 17:45
95847/466049
5 minutes ago