PR CUAET
-
Ви читаєте взагалі хоч щось що заповнюєте? Там де чорним кольором, англійським буквами написано, що розрахунок буде влітку
-
Так, до цього був на 3 роки, до липня 2027 Подала 17 січня, прийшов лист що новий ворк виготовили але зі старими датами 9 березня
-
Читайте что пишут… В самом начале (первые 10 вопросов) был вопрос, впервые ли вы подаете декларацию…. Вы ответили «да». По их записям вы подаете не впервые…
-
А він так само заповнював коли другий раз подавав чи додавав якісь документи пояснюючі?
-
Нажаль, людям у яких вже був на 3 повних роки вп - майже завжди дають на ті ж самі дати новий вп.
-
В мене віза до 2026 а паспорт до 2027. Що тут вибирати?
-
Вірно вибрав? ArriveCan додаток
-
Нажаль ні, я тільки відіслала паспорт на вклейку візи, ще чекаю, може щось порадять...
-
Так, вона і є принципал навіть якщо людина орендувала деякий час. T1135 потрібна лише для нерухомості більшої за 100 тисяч канадських. І в перший рік її можна не подавати. Але це лише мій досвід, тому звичайно не рекомендую так робити
-
Вже 9
-
Привіт всім.
-
На роботі мене підвищили, нок змінився, але обовʼязки залишилися ті ж самі 90%, чи буде це вважатися що нок не змінився?
-
Work
-
Онм должны были получить ПР вместе с вами. Если вы подались одна и получили одна - теперь только спонсирование или воссоединение с семьёй. Как так что вы не подали мужа и ребёнка в своей аппликации? Где они находятся не имеет значения
-
Так само
-
1095
-
Всім доброго дня , чи є ті хто подавався початок грудня і чи прийшов запит на оплату біометрії. По трекінгу вже місяць 21 листопада остання дата як я бачив , можливо хтось має інформацію якусь ?дякую всім небайдужим за відповідь.
-
Зрозуміла, дякую 😉
-
Ні. На Casual контракт не дають
-
Мені здається, що мається на увазі, що квартира була не формою бізнесу/доходу. Тобто, ви виїхали і вона просто стояла закрита.
12 Jan 2024, 17:45
95913/465915
26 minutes ago