PR CUAET
-
Якщо минулого року платили, то кліматичні будуть в квітні, gst там якийсь іншиц розклад, не знаю, бо в мене по нулям
-
Добрий ранок, підкажіть чи потрібно подаватись на продовження Work Permit, існуючий дійсний ще рік, якщо подалися на PR по програмі возеднання? Дякую
-
Здравствуйте. Если мужчина сейчас в Украине и не может прилететь в Канаду. Может ли он онлайн податься на ворк пермит? Спасибо.
-
Так, перший ворк перміт був виданий на повних 3 роки. Але аналізуючи ситуації, я зрозуміла,що одобрення від цього не залежить. Подала заявку 16 лютого 2024, апрувд отримала 8 березня 2024. У відео інструкції було вказано не зазначати про проходження мед огляду,якщо йомі більше 12 місяців; можливо треба було все одно вказати,хоч і медогляду вже значно більше ніж 12 місяців. І я не знімала обмеження щ первинного ворк перміту.
-
Доброго ранку шановні друзі. Повністю вже заповнила всю аплікацію на подачу sinp. І коли натискаю "Check All Application Screens and Submit" мені кажуть, шо щось не то. Вже по новому намагалася все зробиьи6-теж саме... Допоможіть будь-ласка🙏
-
Ну конкретно в її випадку, я думаю, дійсно треба англ мінімум на 7. Якщо вона працює сідєлкою і не знає англ. на 7, то як вона може здійснювати догляд, або розуміти тих, кого вона доглядає? А от вимога щодо вищої освіти у сідєлок, це, звісно 🥴
-
Ні, треба бути в Канаді
-
На сайті лише 2. Звідки інформація про 9?
-
Вітаю! ❗️‼️підскажіть, будь ласка, якщо до 31 числа заїду до Канади, оформлю всі документи, отримаю ворк перміт поїду з країни і через два тижні повернусь Не буде проблем? Виплати не цікавлять Мушу допрацювати на роботі місяць ще, не вийде приїхати і залишитись одразу
-
Привіт. Відкрито багато слотів на паспорт у Нью-Йорк на 8 і 10 квітня, кому актуально і є віза США.
-
Аа 😅 точно, makes sense. Ну я не здивована підвищеною ціною, в Україні і до війни було дорожче ніж в Польші здати цей медікал. Ще й судячи з відгуків саме в українських центрах любили погнати на додаткові тести щоб типу підтвердити що здоровий. А тим паче зараз коли в людей вибору особливо нема.
-
Это видимо о стоимости
-
Добрий день. Чи можна поїхати в Україну на 2 тижні, якщо подалися на продовження воркперміту і заява розглядається?
-
Обговорюйте тут це питання будь-ласка t.me/prcuaet/11659
-
Не має бути проблем. Медекзамен головне здайте, переконайтесь що у вас мультивіза, а не одноразова, і майте ворк перміт на руках при повторному вʼїзді.
-
Так, вказано Онтаріо, як його замінити?
-
3-4 міс
-
Добрий день. А можете і мені подробиці написати?
-
В мене така ж історія. Переклали в Монреалі з Александр на Oleksandr. Казали питань не має бути. Це нюанси з іменами
-
Привіт підкажіть чи є ще можливість взяти гуманітарні авіаквитки і хто їх може взяти в мене складне становище по фінансах знаходжусь в Польщі і намагаюсь якось вилетіти до Канади
12 Jan 2024, 17:45
95938/466825
less than a minute ago