PR CUAET
-
Добрий день. А можете і мені подробиці написати?
-
В мене така ж історія. Переклали в Монреалі з Александр на Oleksandr. Казали питань не має бути. Це нюанси з іменами
-
Добрий ранок! Мене цікавить якщо людина приїде 31 березня. Чи не буде проблем з оформленням документів
-
Ну вам же вже два рази написали, що PR отримують всі члени сім'ї разом з основним заявником. Без вірогідностей - або всі отримують, або всі не отримують. До речі, ви написали, що "Чи можливо після 31 березня заїхати їм до Канади та отримати теж PR?". До чого тут 31.03.2024 та CUAET , якщо ви нічого не плутаєте та зрозуміло питаєте про PR? Ні віза CUAET ні дата 31.03.2024 не має ніякого відношення та не пов'язана з отриманням PR .
-
Підкажіть будь ласка а портал 1 через скільки прийшов після final decision?
-
Ну круто🤗 мені не пощастило, як вашому знайомому) У мене теж все йшло дуже швидко: номінація за 7 днів, біометрію здала 06.02, файнал десіжн 28.02, але все зупинилося на порталах. Досі чекаю портал 1, вже 3 дзвінки в ircc і відповідь лише «чекайте»🙃
-
Ну ви повинні розуміти, що ви будете стояти в черзі за отриманням воркперміту, а черга може бути і на 5 годин. Тобто, до 24 годин ночі 31.03.2024 ви можете не встигнути і офіцер вам не дасть воркперміт, а подати вже онлайн на воркперміт ви теж не зможете. Це ризики. Краще тоді вже мати повністю заповнену анкету з файлами на отримання воркперміту та відразу відправити іі у аеропорту ще до 24 годин. Я ще ваш рейс може затриматися.
-
Дякую)