PR CUAET
-
Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня. Не моє, але інформативно.
-
Не будуть інструкцій при отриманні eCoPR, це суто власна ініціатива 🤣
-
В зависимости от качества документа. Если свидетельства ЗАГСовские: без нотариального заверения - 300 грн за док; с нотариальным - 500 грн за док
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка як продовжити дитині візітор рекорд? Наразі він до кінця дії паспорта це 2025 рік, маю вже новий паспорт дитині, які мої подальші дії? Я маю встигнути подати на продовження до кінця березня? І на нову візу теж до кінця березня? Дякую!
-
Те що було на практиці: може зламатись принтер і т.д. Як на мене, все таки краще прилетіти хоча б за тиждень
-
Какая цена перевода документа одного?
-
Нужно ли проходить медкомиссию? 🟢 Да, если такое требование получено в явном виде. 🔴 Нет, если такого требования в явном виде не было. Что значит «в явном виде»? Внимательно посмотрите на картинку в этом посте, раздел «Remarks/Observations» внизу страницы. Видите там текст «Must undergo immigration medical examination…»? Вот это и есть «в явном виде». Требование пройти медицину может быть предъявлено в разных формулировках, в разных местах. Читайте внимательно — если «must», значит должны. А если например как вот тут, то значит ждём дальнейших инструкций и не суетимся. #medicals 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться
-
О сколько нам открытий чудных… Живёшь и не подозреваешь, что такая простая вещь как visitor record может вызывать столько вопросов. ⚡️Visitor record FAQ — VR разрешает легально находиться на территории Канады. — VR даёт точно такой же статус, как штампик в паспорте при въезде в Канаду (или даже отсутствие штампика) — «турист». И всё. В законе такой статус называется «temporary resident». — VR не даёт права въезда в Канаду и не заменяет в этом качестве визу. — VR можно получить, легально находясь в Канаде и подав заявление на extension of stay. Такие заявления как правило одобряются, отказы довольно редки. — Заявление на extension of stay можно подавать в любое время, хоть за три месяца, хоть за три дня до истечения легального статуса. — VR могут выдать на границе при въезде в Канаду. — VR получать не нужно, если разрешённые при въезде в Канаду срок легального пребывания достаточен для ваших целей. — VR как правило получают с одной-единственной целью: продлить срок пребывания в Канаде, который подходит к концу. Другой пользы от VR нет. — VR даёт право ребёнку учиться в школе, если его родитель в Канаде и имеет study permit или work permit. — ⚠️ VR теряет силу, как только его обладатель покидает Канаду. #stay 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Мы можем помочь :)
-
И я не могу посмотреть и податься на новый паспорт загран (у меня он 2015 и по 25
-
Добрый день . Подскажите ,пожалуйста. Переводы которые можно сделать самим и заверить на 100 Adelaide st в эмиграционном центре . Подходят для подачи на ПР Спасибо
-
Кто-то знает как решить проблему у меня паспорт не работает (NFS
-
Дякую, мене цікавить саме AIP
-
Вітаю, друзі. Сертифікований перекладач у Канаді, маю печатку. Звертайтеся на електронну пошту [email protected]. Ціна документів від 25 доларів, є можливість робити термінові переклади з терміном у добу. Найчастіше переклад (1-3 документи) готовий за 2-3 дні. Телефон (506) 233-91-69