PR CUAET
-
Дякую за відповідь!
-
Yes
-
Доброго дня.Скажіть будь ласка якщо ми не самі подаємось на ПР ,нам потрібно зробити фото,то вони самі відправлять на електронну адресу на яку потрібно?чи потрібно нам самим сканувати фото та відправляти?дякую
-
А если человек сдал биометрию на ворк пермит, то потом при подаче на пр он должен заново ещё раз сдавать?
-
Доброго дня, таке запитання, якщо подалися на PR по цій програмі та головний апликант це я, можливо мені виїхати з Канади на місяць в Україну по своїм справам . Запрошення на біометрію отримали 22 грудня і здали її 29 грудня, але далі поки що ніяких новин. Дякую за відповідь
-
Так по меркам рассмотрения временни всего прошло ничего. Не пойму с чего все в панике и ожидают получить ПР за два месяца.... время после которого надо будет немного думать что там - 13й месяц
-
Минимум 12 мес на рассмотрение полное будет. Никто не будет наши первее ЕЕ, ПНП или других делать. Ну и панику сами наводите.
-
Но декларации как таковой я не подавал, могут ли они считать подачу на GST/HST как декларацию ?
-
От аор до портал 1 - месяц по другим некоторым программам. В этой программе уже больше 5 месяцев и не факт. Сроки все время удлиняются Есть от чего волноваться
-
Очень интересная ситуация ,5марта пришёл авто запрос на оплату биометрии ,но при этом статус в биометрии что она не нужна ,так же статус беграунд чека изменился на not applicable, запрос на почту пришёл 5 числа и оплачен 5 и номер заявки получен 5 марта .
-
У мене апостіль протримав у себе два місяці😱всі спроби їх поторопити виявилися марними, інші все від початку до отримання проходили менше ніж за місяць
-
На роботі мене підвищили, нок змінився, але обовʼязки залишилися ті ж самі 90%, чи буде це вважатися що нок не змінився?
-
Привіт всім
-
Ого…я поки що,тільки 11 днів чекаю🫰😅 а вже кіпішую🤝
-
Дякую
-
Дякую Вам за відповіді ! Ще мене цікавить,я нічого не маю завантажувати(надсилати) самостійно? Чекати коли це зробить апостиль ?
-
А потім ще від WES чекали? Чи це вже загальний час від і до?
-
Доброго дня, чи проводили ви свої оплати ($1450,00 CAD), за подачу аплікації на PR на повернення по Tax ?
-
Я погуглил что not applicable это нормально. И еще есть вопрос уже второй раз приходит авто письмо от " ce csc ircс not repply " со словами - "блогадарим вас за обращение в министерство иммиграции мы подтвердили полученные ваши документы " ,хотя я ничего не дозаполнял и никаких форм не отправлял.
-
Я не пам’ятаю вже скільки часу зайняло. Але загалом 3 міс вже зайняло десь.
12 Jan 2024, 17:45
96020/462174
28 minutes ago