PR CUAET
-
Но декларации как таковой я не подавал, могут ли они считать подачу на GST/HST как декларацию ?
-
От аор до портал 1 - месяц по другим некоторым программам. В этой программе уже больше 5 месяцев и не факт. Сроки все время удлиняются Есть от чего волноваться
-
Очень интересная ситуация ,5марта пришёл авто запрос на оплату биометрии ,но при этом статус в биометрии что она не нужна ,так же статус беграунд чека изменился на not applicable, запрос на почту пришёл 5 числа и оплачен 5 и номер заявки получен 5 марта .
-
У мене апостіль протримав у себе два місяці😱всі спроби їх поторопити виявилися марними, інші все від початку до отримання проходили менше ніж за місяць
-
На роботі мене підвищили, нок змінився, але обовʼязки залишилися ті ж самі 90%, чи буде це вважатися що нок не змінився?
-
Привіт всім
-
Ого…я поки що,тільки 11 днів чекаю🫰😅 а вже кіпішую🤝
-
Дякую
-
Дякую Вам за відповіді ! Ще мене цікавить,я нічого не маю завантажувати(надсилати) самостійно? Чекати коли це зробить апостиль ?
-
А потім ще від WES чекали? Чи це вже загальний час від і до?
-
Доброго дня, чи проводили ви свої оплати ($1450,00 CAD), за подачу аплікації на PR на повернення по Tax ?
-
Я погуглил что not applicable это нормально. И еще есть вопрос уже второй раз приходит авто письмо от " ce csc ircс not repply " со словами - "блогадарим вас за обращение в министерство иммиграции мы подтвердили полученные ваши документы " ,хотя я ничего не дозаполнял и никаких форм не отправлял.
-
Я не пам’ятаю вже скільки часу зайняло. Але загалом 3 міс вже зайняло десь.
-
Порадьте бухгалтера Потрібно подати декларацію
-
@Mariya_Mars
-
Нет
-
Апостиль це онлайн Вес висилає.
-
А как вы собираетесь списать эту сумму? Эти расходы не подлежат списанию.
-
A TEER при цьому змінився? Наприклад, був 4 а став 3? Бо якщо TEER змінюється, зазвичай, змінюється і NOC
-
Загальний час десь так вийшлов.
12 Jan 2024, 17:45
96027/464007
25 minutes ago