PR CUAET
-
Так, думаю від сабміту рахується. Мій таймлайн 27/10/2021 Ontario NOI 25/11/2021 Applied OINP 18/01/2022 Ontario nomination: EE total 1071 points 28/02/2022 AOR 02/03/2022 BIL request Але все дуже змінюється, тим паче з року в рік, середнє от на сайті і є
-
Всем привет А знаете какие этапы федерального этапа если идти по non express entry PNP stream ?
-
Можливо є хтось з дипломом з ТНЕУ?😅 Чула від імміграційного адвоката, що були проблеми в WES з евалюацією дипломів з цього університету
-
В Celpip listening якась фігня
-
22 грудня о 17.10 був слот на лютий - півроку ганялись і нарешті пощастило
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, чи хтось робив евалюацію диплому через IQAS? Скільки часу в вас це зайняло?
-
Duck
-
Критично. А з ким ви комунікуєте? Лист може надати ваш прямий менеджер, а може колега з просто керівною посадою хто з вами працював. Це необовʼязково має бути CEO чи юридичний відділ. Навпаки, краще до них не звертатись, бо починаються подібні історії.
-
За тиждень по пошті отримали з Едмонтону. Подали 28 грудня отримали 4 січня
-
Ні, мають бути всі секції 5. Мін 5555
-
Не поїдуть. Будуть любити росію на відстані
-
Вот тут трекер
-
Маю надію що більшість з них поїде назад на родіну бо не зможуть лишитися тут
-
Повно росіян і ДиНиРи / ЛиНиРи, які приїхали в Канаду за цією програмою. У багатьох обидва паспорти, у багатьох чоловік/дружина в ДиНиРи/ЛиНиРи чи з Криму. Тож не дуже вони й заздрять. Більше насміхаються
-
Подивіться у закріплених повідомленнях, там є посилання на трекер. Це наша поточна статистика.
-
Вітання, хто володіє точною інфою, якщо всі 6 і одна 4, середній 5 поставили, можно пробувати подаватись якщо TEER 2?
-
плюс в мене є пейстаби та офер
-
пишуть що можуть тіки тайтл дати та часи там написати
-
На Holidays протягом року. Наприклад, Різдвом, Пасха, День Канади. Це те, що я особисто бачила. В кінці кожного місяця сумнівно.
-
це велика компанія з багатьма кастомерами - у ніх в цілому політика публічні коменти тільки якщо хтось зафайлить subpoena
12 Jan 2024, 17:45
961/430124
about a minute ago