PR CUAET
-
Ось тут є пдф форма www.quebec.ca/entreprises-et-travailleurs-autonomes/administrer-gerer/embauche-gestion-personnel/recruter/embaucher-immigrant/embaucher-travailleur-etranger-permanent/presenter-demande-validation-offre-emploi-permanent Її треба заповнити, і додати документи до неї, копії. + треба оплата за сервіс. Це все збирається в конверт та надсилається від імені представника компанії. Потім граєте в ждуна 2-3 може 4 місяці.
-
Як ваш роботодавець підтвердив джоб оффер? Я намагався це з'ясувати в міфі, але це неможливо зробити по телефону :(
-
Там роботодавець від цього звільнений. Він за межами великої метрополії Монреалю та я вже працюю. Тому треба лише підтвердити джоб оффер, щоб додати його в Аріма.
-
Роботодавець теж не знає, як це робити.
-
Де там?
-
Я все це читав. Написано: "отримайте підтверджене запрошення на роботу", "додайте підтверджене запрошення на роботу". Умови його підтвердження теж читав. А процес — немає опису. І якось не хочеться платити 4 тисячі консультанту за валідацію джоб оффера.
-
Там основний затик в тому щоб роботодавець своєю частиною інформації захотів поділитися, найбільше вони не хочуть давати інформацію про доходи компанії
-
Це умови. Як валідацію зробити — питання.
-
Теоретично, можна. Але ця опція в першу чергу для людей, що на момент подачі поза Канадою, вже є випадки що вертали і казали що все не так як треба. Якщо ви вже тут, то маєте завіряти в консульстві і перекладати у ліцензійного перекладача (це з позиції людей, що все це перевіряють)
-
Через дію я чув, але можливо якось відновити прямо тут?
-
Так, можна. Ви можете замовити 2-й закордонний паспорт не чекаючи 2025 року