PR CUAET
-
Скажуть будласка я маю проблему с виплатими с чаил бенефит. Я вже кілька разів дзвонила, вони не кажуть в чому проблема. Я вже 2 роки в Канаді, і ніяк не можу получили виплату. Чи може хтось в цьому розуміється? 3 тижня назад я відправила ім новий сін та піар, відправила ім поштою. З тих пор я не можу зайти в акаунт, видає ошибку. Сьогодні знов дзвонила і вони нічого не бачить, найшла стару оплікацію яку я подала раніше чим 19 місяців, але я перепадала знову так як вони сказали, це було це в жовтні. Обіцяли виплату у грудні вже березень і ніяк
-
Сори я не зрозуміла що це не мені 🙈
-
Перепрошую, а ви тут до чого?😏
-
Я кажу за дитячі бенефіти
-
Що я думаю, я вам вказав в питанні яке поставив вам…перефразую: Чи зможете ви доказати самозабезпечення в Канаді в той час, коли отримуєте допомогу від держави?
-
Ви її маєте замовити з Польщі. І краще щоб хтось з Польщі оплатив вам і вислав квитанцію. Я брала інформацію як це зробити на цій сторінці. В хайлайтах є інформація і в шапці профілю є документи. www.instagram.com/liveinhalifax?igsh=bTBkZG81ZTM4MGww Конверт не потрібно відправляти.
-
Наскільки я знаю - гуманітарна програма це програма для тих людей хто інтегрований в суспільство, сам себе забезпечує, є ассетом, а не тягарем для держави, але не має шансів отримати ПР по звичайним програмам через унікальні обставини. ПР просто за наявність вад здоров’я чи через те що хтось переїхав від війни не дають. Держава не зацікавлена мати нових громадян які 100% будуть тягарем для економіки. Тому вам я б радила консультуватись з професіоналами по вашому кейсу щоб не зробити самим собі гірше. Або як мінімум запитайте в гілці Гуманітарної програми, там теж люди можуть підказати.
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка чи підійдуть на ПР фотографії зроблені в Канаді місяць назад ?
-
Ви якось по особливому все трактуєте… Якщо ви отримуєте гроші з бюджету Канади - ви вже не можете себе самозабезпечити…бо якби могли, ви би допомогу не оформлювали…
-
1 людина
-
Підніміться на 50 повідомлень вище
-
Цікаве запитання. Я не можу із впевненістю сказати, що зможу довести самозабезпечення в Канаді. Я спробую знайти докази для цього, і найскладніше полягає в тому, що люди з проблемами слуху мають складнощі з працевлаштуванням - багато відмовляють, тому багато залишаються безробітними.
-
Видать не для всех это работает. Звонил на прошлой неделе. 3 раб. дня уже прошли, а воз и ныне там