PR CUAET
-
Я також побачила 111. Але не змогла знайти відео як а парламенті подавали петицію. В політика було викладено на сторінці. Ту петицію вже зачитали
-
И еще, если кто-то знает ... Служба в пенитенциарной системе относится ли к парамилитарной?
-
Через Гугл перекладач одне речення щоб вона розуміла що тут є потенціал і це комусь треба
-
Громада, вопрос! Если мужчина не служил в армии, а прошёл военную подготовку в вузе в СССР, как заполнять для него милитари форму? Или просто объяснить, что не служил? Как-то доказывать нужно?
-
Адмін , закріпіть будь ласка . пару добрих слів може змінити становище усіх хто в цьому чаті
-
Tracy.Gray@parl.gc.ca
-
дякую тепер треба вигадати що писати :)
-
Це тієї людини що просувала цю петицію( або однієї із) навіть якщо уже зачитали ми повинні нагадувати про себе як палестинці
-
це email того політика хто зачитав петицію? чи тільки буде зачитувати?
-
Є. Можна пройти не в Канаді. Список місць де можна є на сайті їх
-
Думаю свого роду мотивацію тут залишитись для блага Канади, свого блага і слова подяки за те що вона нам пробує допомогти)
-
t.me/prcuaet/19036
-
Я не знаю, как правильно поступить при таких обстоятельствах. Здесь есть ветка о продлении пермитов, там наверное больше в теме.
-
Приблизно 2000-3000 грн. Але це з запасом
-
После 2 лет стажа и 2х деклараций по доходам
-
Так
-
Спасибо) отлягло!)
-
Все нормально выдают Папа подавался в декабре, на прошлой неделе забрал готовый паспорт в Оттаве
-
Доброго дня! Питання : чи потрібно для подання на Піар справка про несудимість? Дякую
-
Слоти Торонто
12 Jan 2024, 17:45
96321/449389
4 minutes ago