PR CUAET
-
так я переходила за посиланням з листа. порівнювала цю форму з тою що на відео (десь вище шерили), то не могла збагнути чому вони різні. я так розумію вони оновили інтерфейс, і зараз там навіть нотатка є, що поле для коментарів відсутнє, якщо хочете на щось вказати пишіть лист.
-
www.ebay.ca/itm/285052266540
-
www.google.com/search?q=grape+agate&tbm=isch&ved=2ahUKEwjUzPOn2O2EAxUZCmIAHdZuAgoQ2-cCegQIABAA&oq=grape+agate&gs_lp=EgNpbWciC2dyYXBlIGFnYXRlMgoQABiABBiKBRhDMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAEMgUQABiABDIFEAAYgAQyBRAAGIAESKE1UABYki9wAXgAkAEBmAHJAaABwRKqAQYxMy45LjG4AQPIAQD4AQGKAgtnd3Mtd2l6LWltZ6gCCsICBxAjGOoCGCfCAgQQIxgnwgIIEAAYgAQYsQPCAg0QABiABBiKBRhDGLEDwgILEAAYgAQYigUYsQOIBgE&sclient=img&ei=k7_vZZS3MJmUiLMP1t2JUA&bih=612&biw=1280&prmd=ivsnmbtz&rlz=1C5CHFA_enCA941CA941#imgrc=PfteO5Fd-_YIaM
-
обговорювали питання про створення аккаунту ще без подачі.
-
Друзі ще таке питання, може хтось поділитися своїм досвідом купівлі свого житла в Альберті від початку до кінця, зараз просто почав займатися цим питанням і як завжди запитань дуже багато, а інформації ще більше. Наразі ознайомлююся з інформацією в інтернеті але мене цікавить особистий досвід людей які вже пройшли цей процес... якщо хтось не має бажання писати публічно можете написати в приватних повідомленнях. Дякую
-
Доброго вечора. Прошу порадити, я з дочкою вперше приїхала до Канади в березні 2023, побули неділю, отримали ворк перміт, вернулися, хотіли закінчити навчальний рік. Приїхали вдруге, вже на постійно, у червні, на таможні офіцер забрав наші перші ворк перміти і видав нам інші, з подовженим терміном на пару місяців, тобто один раз ми цією послугою вже скористалися. Скажіть, будь ласка, чи є ймовірність, що нам продовжать удруге, якщо податися? Дякую.